0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Kızlar kısacası ikizlerim var ve yardım edenim yok eşim de insaat cı nê işe gittigi saat belli nêdê gelis saati aslinda abisine  calıstigi icin oyle. Tartıştik bugun ezana 2 dk kala işten gelmis kızlarim durmuyor bi bulasigi 3 saatte zor bitiriyorm bi oraya koşuyorum bi buraya yemegi var orucuz haliyle vaktinde yetismesi lazm bendê söylendim saatinde git saatinde Gêl nê gidişin nê gelisin belli faln oda senle evlendigime bın pişman oldum dedi o kadar zoruma gidiyor kı nê dısari cikabiliyorum 2 cocuk durmuyorlar  anlayanm da yok hep haksızm. Kızlar icimdki siniri sıkintiyi atacak birsey biliyormusunuz esimin bu lafndan sonra siz olsanz napardnz

6 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim bir azda sabr et. buyuyecekler  ikiz bebek cok zor. gercekdem. biz birine bakamiyoruz. hem is hem bebek  gercekdem cok zor. yardimcin olsun rabbim.
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
Allahim vermiş, size nasip etmiş...Boyle düşünün.. Sabredin, dünyaya gelmişler, bugünler geçecek büyüyecekler...Sagliklari yerinde..Bazen kendinize ufacık aralıklar yaratıp nefes almaya çalışın.. Allah yardımcınız olsun..Zor olduğunu tahmin edebiliyorum..Alllah işlerinizi kolaylaştırsın.. Sakin olun, nefes alın.. Gökyüzüne bakın...Hayat çok uzun değil...
(246 puan) tarafından
Kız kızlarimdan yana sikayetci degilim ki tabiki iyiki olmuslar cok seviyorum onlari cocuk sonucta onlar tabiki zorlayacaklar da işte sorumlulugum gercekten buyuk canm duzen olmayan evde zor şartlarda buyutuyorum yardmcm yok ailem yok gercekten zor ya yaşayan bilir ancak
0 oy
(11,918 puan) tarafından
Bağıra bağıra ağla valla rahatlatıyor. Allah yardımcn olsun
(246 puan) tarafından
:)) canm gozlerm kurumus aglamaktan valla
0 oy
(940 puan) tarafından
Ben biriyle kafayı siyiracam iki tane çok zor rabbim bağışlasın:)
(246 puan) tarafından
Sagol canm :) bi yardimci olsa bu kadar zor olmazdi belkî ama bide zor sartlar da buyuttum inan maddiyatn da iyi olsa hiç sikinti yasamazsn
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Erkekleri  hepsi böyle lafı söyledim bitti sanıyolar hiç etkilerini bizim o lafları kolay sindiremeyeceğimizi anlamıyorlar çünkü kendileri düşünecesiz,gelip geçiyo onlar için her sey... yani tınlama bacım

Bebeklere gelince Allah biliyor ben çok istedim ikiz,bana vermedi..  zordur gercekten ama inan  bi 1,5 ,- 2 yasa geldiklerinde hiç sizi aramiyorlar kendi kendilerine oynuyorlar ,rahata eresin ozaman.. 
(246 puan) tarafından
Malesef cnm ya bendê buyuyunce rahatlarim Dêdim 2 yasindalar hiç anlaşmyorlar :(
(1,666 puan) tarafından
Yaaaa düzelirler inşallah anlaşırlar merak etmeyin
0 oy
tarafından
Sigara içerek çikolata yiyerek müzik dinleyerek 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy
10 cevap 459 göst.
0 oy
7 cevap 308 göst.