0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
Az önce değişik bir kanalın haberi geldi önüme izledim koca koca yövmiyeci çalışan adamlar gözleri doluyor konuşurken biz ne yapacağız 20 gün boyunca diye küçük esnaflarda aynı. Ya kredi çekip borca girecek insanlar sonra onları ödeyeceğiz diye canları çıkacak. Gündelik evine para götürenler peki 20 gün aman ne olacak diyenleriniz var ama 1 gün bile çalışmasa dara girenler var. Devlet bu kadarmı zor durumda geçen yıl birçok kişiye 2 3 kez para dağıttılar 1000 TL şu süreçtede böyle birşeyler yapsalar. Dünden beri bekliyorum hiç birşey yok. Atv haberlerde hiç böyle zorda darda olanları göstermiyor. Karnı tok olan aç olanı görmüyor hiç

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu durumu kendimiz hazırladık maalesef kıçını kırıp oturamadı kimse evinde adamlar kendini parçaladı evde kalın diye ama millet ne doğum gününden ne gezmeainden tozmasından geri kalmadı şu durumda bile iftara misafirim var menü önerin diye post açılıyor sorsan yan yanalar zaten bişey olmaz deniyor hep söylüyorum hepimiz mesulüz bu durumdan ebinw ekmek götürmeyen garibanın ahını aldı sürekli gezenler bişey olmaz diyenler devlet el atınca suçlu oldu 
(25,181 puan) tarafından
Yeminle ruhum şişti kanka
(411 puan) tarafından
Halsın canım ben 2 bebeğimle evden çıkmıyorum valla ne zamandır ne park ne bahçe ne akraba eşim işe gider bi onuda yatıdan yatıya görüyorum eşim bayram sonu askere gidecek diyorduk gitmeden gezeriz falan diye yok gezmeyi unuttuk iyice. Sağlık olsunda inş sonra yine gezeriz. Devlet suçlu demiyorum canım onlarda bir yol bulmaya çalışıyor ama zorda kalan o kadar çok varki eşimde yövmiyeci izin ayarlamaya çalışıyor işte köşeye 3 5 birşey atmak için uğraşıyor. Ama yiyecek ekmeğimiz var şükür günlük çalışıp günlük anca geçinenlere çok zor
tarafından
İşte devlet çok uğraştı böyle olmasın diye canım ama insanlarımız sorumsuz kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
O 1000 TL lerde gerçekten ihtiyacı olanı verildi sanki canım 
(411 puan) tarafından
Çoğu 2. 3. Yü aldı canım neye göre kime verdiler o bile belli değil
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Aman canım zor yaparlar beklemiyoruz bizde esnafiz üç kere verdiler bize 1000 TL devamı gelirmi bilmiyorm her ay yatacak demişlerdi şükür birikimiz var zorlanmiyriuz
(411 puan) tarafından
Allaha şükür canım bizde açta açıkta değiliz ama çok zor durumda olanlar var. Yokluğu biliyorum çaresizlik çok zor.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Eşime 800 lira devlet verdi diye o yardımlardan alamadık 800 lirayı zaten harca harca bitiremedik hiç almayan var ne yapıyorlar diye hep onları düşünüyorum Allah yardımcımız olsun
(411 puan) tarafından
Durumu çok çok iyi olanlar yardım alıyor nasıl oluyor ben anlamıyorum
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Muhtaç olanlar almiyo parayı cunku esim geçen se e ıssız kaldı zenginlere para cıktı bize vermediler 
(411 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum canım evi arabası olanlar yardım alıyor ben 2 yıl önce kömür için başvurmuştum elde avuçta yoktu vermediler neymiş evde 3 kişiymişiz bu kışta internetten başvurdum yok olmuyor
0 oy
(3,834 puan) tarafından
simdi neleeeer yazmak isterdim buraya. hangi kanalda tarafsiz haber görebiliyoruz ki. hele de atv. TV izlemem haberlere de bakmam bi yer var orayi takip ediyorum sadece internetten. bilmiyorum gündemi ne kadar takip ediyorsunuz ama evet durum ekonomik olarak sıkıntılı ve maalesef kurunun yanında yaş yanıyor. daha bi kaç gün öncesine kadar kaldirilan pankartların gündemi vardi bugün yine bi haber başlığı vardi onu da demeyim artık. inşallah zorda olanlara yardım edilir. 
(411 puan) tarafından
Atv falan herşey güllük gülüstan gibi gösteriyor öyle değil işte parti martiyşe derdim yok başa geçen hepsi aynı olacak zaten ama kendi keyifleri yerinde hepsinin sülalecek meclisteler bizde yok öyle dayılar işte sırtımızı yaslayacak. 2 gündür haber sitelerine bakıyorum bu yasaklarla ilgili sadece hiç adını bile duymadığım bir haber kanalı yövmiyeci işçiler küçük esnaf ne olacak diye haber yapmış ayakkabı boyacı ları günlük 50 tlye çalışan adam resmen konuşurken gözleri doluyor koca koca adamların hep çaresizlik bunlar ayıp yani. 20 günden ne olacak dememek lazım 1 gün bie zarar herkeze
(3,834 puan) tarafından
ben anladım partiyle martiyle isin yok okey de bu kanallarda ona göre haber yapmak zorunda o yüzden o hic ummadığın kanalda bu haberi görmen diğerlerinde hic rastlayamaman. daha da birsey yazmayayım gerek yok bu denklem basittir siz kabul edin veya inkar edin.
0 oy
tarafından
çok haklısınız hiç değilse büyük bir erzak paketi içinde temel ihtiyaç olacak şekilde dağıtım yapmalı ve tekrar bin TL pandemi vermeli vergileri çatır çatır alırken iyi oluyor verince sıkıntı
(411 puan) tarafından
Aynen canım geçim sıkıntısı zor hepsi dünyanın maaşını alıyor kıt kanaat geçiniyıruz hepimiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
0 oy
3 cevap 356 göst.
0 oy
5 cevap 274 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra2012 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,010 cevap

334,662 kullanıcı