Kizlar sizden fikir almak için geldim ben 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var bu süreç içerisinde esimle çok tartıştık barıştık vesaire falan ama son 1 aydır iyice kötüye gittik eşim ansızın bir gün elektrik suyu gazi kesip gitti memleketine banada boşanmak istediğini söyledi bende gittim bosanma davası açtım aradan 2 hafta geçti pişman olduğunu falan söyledi ben aldırış etmedim baya yalvardı dil döktü ama ben hiç umursamadım aileme kadar aradı pişman olduğunu söyledi arkadaşlarıma kadar aradi sonra annem beni evde istemediğini söyledi o adamın pıcine ben mi bakicam dedi ablalarımı arıyor bana hakaretler ablam bir yandan çocuğum için zıkkım yesin diyor artık neye uğradığımı şaşırdım bana annem diyor ki esin seni istiyor onun yanına gideceksin ben diyor ben onun pıcine bakmak zorunda değilim diyor ben dedim anne calisayim sana da bakarım cocugada babam yok zsten annem Nuh dedi peygamber demedi bana diyor du ki seni valizle kapiya koyucam ağzından bu laf hiç eksik olmadı sonra benim eşimi aramışlar benim haberim yok benim biletim kesilmiş ben duyunca bağırıp çağırdim siz dedim benim psikolojimi mi bozmaya calisiyosunuz dedim napiyosunuz siz yemin ederim suan titriyorum yazarken eşim bilet kesmiş ailemle anlaşma yapmışlar bunlar çaresizce geldim esimin memleketine nefret ediyorum ya Allaha havale ediyorum bana bunları yaşatanları eşim de 5 kuruş para vermiyor bir eksiğimi almıyor durmadan ailesi durmadan ailesi kızlar kafayı yicem ya bende insanım kadın sığınma evine bile gittim o kadar kötüydü ki 1 hafta zor dayanabildim eksiklerim alınmıyor eşim harçlık olarak 5 kuruş para vermez Allah rızası için kızlar ne yapmam lazim bana akıl verin
1,491,322 soru
24,370,180 cevap
347,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın