0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,717 puan) tarafından
Sezaryen ile prematüre doğdu yavrum 2 3 ay kadar hastanede kalacak ve fark ettim ki ben 3 gündür buradayım ve daha hiç taburcu nezaman olacam diye sormadım sormak ta istemiyorum yavrumdan uzaklaşmak istemiyorum önceden hastanede yatma fikrine bile katlanamazdim acaba diyorum kuzum yanimda yok ama annelik böyle mi basliyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah şafi ismiyle şifa versin çok çok geçmiş olsun canım. 7 aylık bi sıkıntı olmazsa eve götürmene izin verirler ablamın 7 aylık doğdu kuveze bile koymadılar.
(3,717 puan) tarafından
7 aylık çok ufak nasıl verdiler
tarafından
Zalim kaynanası bırakmadı bebegi kuveze koydurtmadı eve getirdiler. Ablam çok çekti haftada 1 kere yada 3günde 1 bebegin rengi degişiyodu. Doktora götürüyolardı. Tedavisini falan yapıyolardı. Tekrar getiriyolardı. Şimdi çok şükür. Şuan 13 yaşın gayet sağlıklı bi çocuk
(3,717 puan) tarafından
Normalde doktorlarin izin vermemesi gerekiyor
tarafından
Kadın çingenelik yapmış. Bebegi hemşirelerin elinden çekip almış eve getirmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim bir an once iyilestirsin seni de bebegini de kurtarsin o hastane koselerinden canm kac haftalik yaptin dogumunu canm neden olarak bisey dedilee mi? 
(3,717 puan) tarafından
Amin insallah cnm 23+4 doğdu rahim ağzı yetmezliği yüzünden
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Gecmis olsun ayni zamndada hayrli ugurlu olsn ins
0 oy
(105 puan) tarafından
Benimde bebeğim küvezde kaldı on gün kolay değil hergün ağlıyordum .hastaneden cıktık eve geldim bomboş doğum yaptığıma bile inanmıyordum sezaryan oldum ama rabbim yardım ediyor o süreçte s en kendini toparlamaya calış bebeğini zaten sürekli emzirmeye gideceksin.sonra unutuluyor yavrun eve gelince.gecmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 473 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,717 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 947 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,735 soru

24,173,507 cevap

335,987 kullanıcı

...