Ben hep diyorumki covuklarim olmadan cocuklari çok seviyomusum
Bu yaşınızla alâkalı değil aslında. Dediğim dedik biri kaç yaşına gelirse gelsin hemen her şey olsun ister. Kendinizi çok da yıpratmayın, acıkınca yer. Ben hiç bir zaman kızımın peşinde yemek yesin diye koşmadım, acıktığında zaten isteyecek yiyecek. Abur cubur yiyorsa kesin. Bir de böyle bağırmak çözüm değil sizi anlayacak yaşta değil. Anlamaz bilmez sanmayın, onlar her şeyi kaydediyorlar. Zorluk karşısında annenin tavrını hiç unutmazlar.
Her gün bu duayı okuyun, daha sakin daha ılımlı olacaksınız.
Bence kimse hazırlıklı olmuyor anneliğe gerçekten ben hiç hazır değildim. Nadir anne olmayı bekleyen insanlar vardır düşüncem o yönde. Uzaktan bakınca mesela kuzenlerim vardı işte bebekliklerini gördüm çok özenirdim falan ama çekilecek dert değilmiş ama oğlumu canımdan çok seviyorum elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum falsolar veriyordumdur elbet 4 4 lük değilim ama cinnette geçiriyorum mesela şuan üstünü ıslatıp duruyor su istiyor vermiyorum vermesem ayrı versem ayrı dert 2 oldu 3 olacak valla bıktım
33 yaşımda anne oldum kesinlikle hazır değilmişim zaten hazır olmadığımi da biliyordum da artık vakti geldi diye oldu yani kızım 9 aylık oldu 9 ay mı geçti 9 yilmi bilemiyorum saçlarımda beyazlarim çıktı hiç yokken yüzümün rengi soldu üstelik zor bir bebek değil uykusu yemesi gayet iyi ama ben zorlaniyorum çok özgürdüm çok rahattım saltanat bitti onunki başladı
Keske 1. İle kalsaymisim beh
1,493,569 soru
24,402,480 cevap
350,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın