0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Bunaldım bu halimden şaka yapılsa ağlıyorum TV de bsy görsem hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum ama benimle ilgili kötü bsy olunca aglayamiyorum nedense başka biriyle alakalı bsyle ağlarım ama kendime hiç ağlamadım devlet Bahçeli hastalandı ağladım adam evine geçmiş iyileşmiş onada agladm smdide Tv'de Uhud savaşını anlatiyorlardi onada ağlıyorum iki saatir basım ağrıdı cacık yapacaktm yoğurt yok eşime dedim al diye bulamayabilirmis onada agladm ya noluyor bana doğumdan sonra tepetaklak oldum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devlet bahçeli XD ay çok tatlısın ya bende geçen haydiyi izliyordum kızımla ona bile ağladım :D hamileyken oluyır bende çok sinir bozucu gibiler dizi izleyemiyorum yaaa kırmızı odayı çok severdimmm oda bitti benim için 
(2,350 puan) tarafından
Kız hamile dilimmmm :)
(59 puan) tarafından
kız güldürdün beni
tarafından
Ozmn ağlama bacım :D
(2,350 puan) tarafından
Tutamıyorum kendimi bak gene doldu gözlerim
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından
Aynı ben hamileyim ondan oldum galiba ağlamak istemiyorum haberlerde filmde bişey göreyim ağlıyorum hormonlardan galiba ama bende sıkıldım usandım ağlamak istemiyorum bu kadar duygusal olmak iyi değil herkesi herşeyi düşünüyorum doğum yapınca geçer sanıyordum gecmyior mi ki kadın olmak ne zor ya
(2,350 puan) tarafından
Doğum yapalı 11 ay oldu ve sürekli boyleyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 206 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (579 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 399 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (579 puan) tarafından soruldu