+1 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından

Geçen gün arkadaşim geldi kaynanmla alt üst oturuyoruz arkadasım gelecek kahve içmeye dedim ondan önceki günde ona misafirler gelecek sonra aşağıya indim çay yapacam gelcen mi dedim demez mi bana hani kahve içmeye gelecekti evde ikramlıklar vardı bende hazırladım dedim ayda yılda bir gelir onunda benimde küçük çocugum var bugünde ayda bir anneme giderim lazer epilasyona gideceğimi duymuş annemlerin orda neden burda girmedin dedi oda bize yarım saatlik yolda orda taksitle yapılıyor yol parası nolcak dedi anneme giderken orayada 5 dakikalık yol oraya uğruyorum dedim eşimin bıraktıgını söyledim buraya öyle yazmak istedim herşeye burnunu sokar hâlen o kadar kavga etmemize rağmen

4 Cevaplar

+1 oy
(4,474 puan) tarafından

Bu bizi ilgilendiriyor deyip konuyu kapatacaksınız keskin ve net sınır koymazsanız böyşe devam eder ayrıca misafiriniz geleceğini neden söylüyorsunuz sanki izin alır gibi durum oluşuyor dışardan bakınca

(976 puan) tarafından

Onunda misafiri gelince bana söylüyor gel diye yoksa umrumda değil yani

-Reklam-
0 oy
(14,744 puan) tarafından

bugün de benim kaynana onu tatile götürmediğimiz için bozulmuş, eşime demiş beni çağırmadınız diye😂 4 yıldır evliyim daha önce hiç birlikte tatile gitmedik niye böyle dedi anlamadım 😂

(6,125 puan) tarafından

Ozenmistir ya da cevreden birisi seni goturmediler mi demistir, bosver :)

(14,744 puan) tarafından

ya kadın iyi Allah var, bugüne kadar bir kötülüğünü görmedim de sanki son 1 senedir değişti 🤷🏼

(6,125 puan) tarafından

Canım benimde kayinvalidem dogacak bebegime kendi kendine karsr vermis, gelip yaşına kadar bakacakmis. Ama bundan bziim haberimiz yok :) etliye sutluye karismayan kayinvalidem kendi kafasindan plani yapmis, evimize yerleşecekmis, buyuyunce evine donecekmis :)) bu sene birsey oldu bunalra demek, tabi hemen onunu kestim. Herkes duracagi yeri bilsin

(14,744 puan) tarafından

e yok artık 😅 çocuğun cinsiyetine de karar vermiş mi😂

(6,125 puan) tarafından

Allah tan erkenden duydum da, baktırmam kusura bakma dedim

0 oy
(7,767 puan) tarafından

Ben öyle uygun gördüm bu kadar 

(976 puan) tarafından

Bazen kötü olup terslemek gerekiyor bunu her konuda yapamıyorum sadece çocuklarımla ilgili bşle dedi mi daha çok cevabını veriyorum

0 oy
(31,593 puan) tarafından

Bu kadar detaylı açıklama yapmayın canım öyle istedi deyin geçin açıklama yaparsanız kendinizi ona karşı sorumlu hissettiğinizi düşünür ki bu da onun tavrını pekiştirir 

(976 puan) tarafından

Haklısın 1 sene oldu alt üstlü oturuyoruz ben alttan aldıkça daha çok soru soracak en güzeli terslemek gibi cevap vermek

(31,593 puan) tarafından

Direkt ters çıkışma ama ben bunu istiyorum diye net ve keskin cevap ver mesela vaz geçtim çaya gelsin uzun uzun sohbet edelim orası iyi beğeniyorum özellikle orayı seçtim gibi benim hayatım benim kararım sen kimsin mesajı ver 

(976 puan) tarafından

Önerilerin için sağol canım bide eşim arkamda şükür yoksa daha beter olurdu 

(31,593 puan) tarafından

En önemlisi o. Rica ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,330 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy