0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dogdu aptamil verdik cunku ilk 4 gun sutum gelmedi

Sonra geldi doldu taşti sonra oglum 4 aylik olunca iyice azaldi ben yinede emzirdim meme reddi oldu pesetmedim

Allaha sukur 10 aya kadar mama ve meme geldik simdi mamayi kestim ek gidaya agrlik verdim ve gunde 4 kez emziriyorum ama goguslerim cokn cok yumusak ama oglum emmeyi seviyor sizce bagskligi guclumudur 1 yasinda suan 

O emdikten sonra skyorum sut fiskryor ama emmeyince damla geliyo ..sizce varmidir sut

6 Cevaplar

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Zaten göğüsler sonradan yumuşar terbiye oldugu için benimde öyle şuan iki yaşında emziriyorum ama yumuşak göğüslerim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu bende merak ediyorum 5 aylık benimkide istemiyot emmeyi pek fazla ama sürekli memede kendileri doktor kilosu iyi bu güne kadar hiç hastalanmadiysa kuvvetlidir dedi
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Aynı soruyu doktora geçen hafta sordum ve bana dedi ki inatçı ateş varsa,geçmeyen ve sık sık tekrarlayan bronşit, öksürük tarzı bir şey varsa,en ufak hastalık hemen yatırıyorsa dedi hatta birkaç bir şey daha saydı çocuğunun bağışıklığı güçsüzdür dedi.
0 oy
tarafından
Kızım 18 aylık olmak üzere anne sütü nerdeyse hiç almadı aptamil mamayla büyüdü elhamdülillah sadece 1 kere hasta oldu 1ay önce virüs geçirdik kızımda hiç bir belirti olmadı arkadaşım çocukları anne sütü aldığı  halde ikiside virüs de ateş ishal oldular anne sütü yada mamayla alakalı bisey olduğunu düşünmüyorum  bünyeyle alakalı bence
0 oy
tarafından
Eskkso gibi sertlesmiuo ama sut olugor emdikce geliykrdur o merak etme benim kardesim sade aptamille buyudu gayet saglikli maşaallah
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Normal cnm göğüsler ilk günki gibi olamaz ki

Tuvalate çıkıyorsa her gün bsğışıklık sistemi iyidir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
15 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Naz zeyd (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,972 cevap