0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Gebeliktw augumentin bid dis iltihap icin kullanan varmi? Disim cok kotu geberiyorum surekli agriyor iltihap akiyor yanindan ide parol iciyorum hic dayanlcak gibi degl bebege de bise olcak die endise ediyorum agri cekiorum dayanamicak duruma gelince iciyorum kolum uyusuyor resmeb 

3 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bi kez kullanmıştım bende dişimden ötürü gebe iken de emzirirken de ondan yazdılar hep kendi Dr uma da danışıp içmiştim canım 
(747 puan) tarafından
Bende okudum iciliyomus canim cok kotu dayanilcak gibi degil allah kmseye yasatmasin kulagim bile agriyor
(12,521 puan) tarafından
Bilirim:/ cok gecmis olsun canım
(747 puan) tarafından
Cok sagol canim cok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kuanilmiyo diye biliyordum ama geçen çok rahatszlklandim soğuk algnligi doktorum yazdı kullandm
(747 puan) tarafından
Gebe zarar vermiomus agumentin icindeki bi maddeden dolayi canim iciliyomus
0 oy
tarafından
Ben emziriyorum canım doktorum sinüzitden dolayı o ilaci verdi. Emzirirken icebilceğin tek antibiyotik dedi. Hamileykende kullanılır büyük ihtimalle 
(747 puan) tarafından
Digrudur canim cok sagolun geberiyorum agridan kulagima vurdu yanagim sis cok kotu oldum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
15 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,472,203 soru

24,108,521 cevap

332,829 kullanıcı

...