0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,355 puan) tarafından
6 aylık bebeğime kulak enfeksiyonu için verdi dünden beri veriyorum ama bugün vücudu benek benek olmuş  yarın sağlık ocağına da goturcem kullanan var mı acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(5,656 puan) tarafından
Allerji yapmış canım büyük ihtimalle ilacı keserler ishal ve döküntü yan etkileri oluyor ilacın adını unutma hasta olduğu zaman her seferinde doktora söyle bı ilaç döküntü yaptı alerjisi var diye
(3,355 puan) tarafından
Zaten hiç kullanma taraftarı değildim ama mecbur kaldım birde sabah 1 buçuk akşam bir buçuk ölçek çok geldi bana sadece bir kaşık verdim ona rağmen döküntü oldu
(5,656 puan) tarafından
Başka verme yarın sabah götür doktora
-Reklam-
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Benim oğlumda da olmuştu ve alerji yapıyor canım. Bir daha doktor yazdığında kesinlikle bu durumu söyle ki farklı ilaç yazsın... Klamoks ile augmentinin içeriği aynı nasıl augmentine olmazda klomaksa olur diyenler olabilir ama benim oğlumun augmentine alerjisi yok ancak klomaks kullandığında aynı dediğiniz gibi oluyor. Halbuki arastirdigimda içinde çok minik bir farklı madde varmış o alerji yapabilirmiş eş değeri degilmiş aslında 
(859 puan) tarafından
Alerjiden çok orkuyorum benim kiziminda Dolven pedifen ateş düşürücüler dudaklarını şişiriyor
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Biz kullandık her enfeksiyonu olduğunda bir sorun yaşamadık alerjisi vardır büyük ihtimalle siz sağlık ocağına götürün Bi gösterin 
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Alerj yaptı demekki o ilaç doktora söyle başka yazsın bir dahada hasta falan olursa o ilacı yazdırma geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 146 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dilekomerp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 1,530 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler