0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
İnternetten araştırdım ama 10-14 kg diyor bir modelde ( taktiginiz aparata göre değişiyor) çok mu kızlar yoksa normal mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal cnm bizmde 15 kiloya kadr
(1,267 puan) tarafından
Hmm tamam canım teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy benimki ayi.gibi.quinny modd almaz olaydim bakmadan alma hic bir yere sigmiyor
(1,267 puan) tarafından
Hadi ya offf
0 oy
(2,371 puan) tarafından
E bebekte kanz marka var ben aldim sende bak istersen baya güzel puseti de bel destekli
(1,267 puan) tarafından
Bakayım canimcim
0 oy
tarafından

Benimki 6 kilo oğlumdan hafif :D

(1,267 puan) tarafından
Enee baston mu
tarafından
Kabin tip canım
tarafından
Ben asla alamazdim eşimin patronu verdi oğulları binmiyormus artık yürümek istiyormuş. 2.800 e almışlar ama gerçekten hakkı kuş gibi tek elle açılıyor bir düğmeye basıyon kendi kapaniyor çok güzel gerçekten
(1,267 puan) tarafından
Markalı mi peki
tarafından
Evet kuzum Chicco marka
0 oy
tarafından

image

bak canım bu indirimde sanırım bize o fiyata aldık demişlerdi 
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum peki bebeğimi nasıl gezdiricem bununla, belli bir yaştan sonra mi kullaniliyor bu tipler
tarafından
Canım çift yönü yok dışa doğru bakıyor ama arkasını aşağı çektiğinde dümdüz oluyor battaniye sarıp koysam bağlasan kemerle birde tentesini takarsın kullanırsın herhalde ben 2 aydır falan kullanıyorum oğlum 9 aylık sıkıntı olmadı bı araştır istersen ama travel sistemden çok çok rahat benim ondan vardı sattım zaten dışarı çıkamıyordum tek başıma apartmandan puseti mu taşı bebeği mi yoksa arabanın altını mi bunu alıyorum bı elime kucağıma da oğlumu çok rahat
tarafından
Travel sistemim puseti ilk dogdugunda güzel oluyor ama onlarda çok kullanılmuyor port bebe de çok hantal. Tabi sen bilirsin ama bunu 4-5 yaşına kadar kullanabilirsin 25 kilo taşıyor
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bizimki 18 kiloya kadar beni bile tasir :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
+2 oy
23 cevap 1,193 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,495 cevap

350,263 kullanıcı

...