0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar 

3 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
İkiz bebek arabasına geçicem bende 20 aylık ve 2 aylık bebeğim var 20 aylık oğlum 12 kilo ve bende bu taşıma kapasitesi olayına takıldım bilen olursa çok sevinirim para verip sonra çöp olsun istemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Valla benimkide de 15 yazıyor oğlum üç buçuk kizim iki yasinda ikisini bir koyuyorum bazen hic bişey olmadı daha çok şükür
tarafından
Maşallah kiz hangi marka
(4,214 puan) tarafından
Benetto canim ama üretimi yok galiba artik
0 oy
(175 puan) tarafından
Valla kuzum bende senin gibi sıkıntı yaşadım yanlış almışım arabayı 15 kilo yazıyordu geri gönderdim taşımaz diye ama sanırım aldığın markaya sağlamlığı bağlı etrafımda 15 kiloluk arabayı 4 yaşına kadar kullanan var malın sağlamlığı iyiyse bindir gitsin hangi markaysa ona göre değerlendir 
(175 puan) tarafından
Trendyol veya hepsi burada yorumlarını oku istersen illaki yazan olmuştur arabayı yeni mi aldınız
tarafından
Evet cnm yeni. Yorum pek yok ya. Kabin tip diye bide korktum biraz
(175 puan) tarafından
Benimde kabin boy yeni aldım Kraft palma ama 22 kg o kadar arastirdim ki anlatamam :Dd daha once joie de indirim oldu litetrax E modelini netten sipariş verdik bı geldi o kadar ağır araba 8.9 kg di yanlış hatirlamiyosam ama taşıma kapasitesi 15 kg tentesi kısa hemen iade ettim şuan aldığım 6.3 kg araba otomatik kapaniyo her açıdan okey benim için civilden aldım 2 yıl her türlü garantili bı bak istersen içine sinmediyse kesinlikle değiştir
tarafından
Benim bütçem krafta yetmiyor canm, Hamilton vardı 2700 en fazla onu alabilirim ama acaba iyimi ki o 22 kg taşıma kapasitesi vardi
(175 puan) tarafından
Valla bizde taksitle aldık hamilton r1 vardı e bebekte ondan vazgeçme sebebimde tentesinin kısa olmasıydı yoyko Quantum modelini öneririm kg tam hatırlamıyorum ama bide Elele plane kabin boy modeli var oda uygun kendi sayfasinda 3.200 civariydi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
8 cevap 310 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,223 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu