0 oy
5,487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Saçlarım gür kalın telli açtım boyadım tekrar ne zaman açmalıyım istediğim tonu elde etmem için bı açma işlemine daha ihtiyacım var tecrübelerinizi bekliyorum:)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 1 hafta sonra yine açtım bişi olmadı

Ama saçtan saça fark var dikkat etmemn gerekir cnm 
tarafından
Dikkat et öyle üst üste boyama ama canım
tarafından
Nasıl canım anlamadım
tarafından
Tekrar açacaksın ya sonra dedın ya külü kımral sürecem
Onu 1 ay sonra sür
tarafından
Gerçekten mi canım ya şuan çok üzüldüm :((
tarafından
Evet kuzum yoksa saçın mohvolır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acıcı  mi sürcen
tarafından
Sürdüm canım şuan açık saclarimin rengi ama istediğim renk için bı açma işlemine daha ihtiyacım var kadın 2 3 sonra tekrar sur dedi ama sizden gelen cevapları tecrübeleri merak ediyorum
tarafından
En açık sarı renkle Açıcı yı karıştır sür tüm boyuyorsan
tarafından
Olmaz canım siyahtan dönüyorum
tarafından
Daha önce ki Acıcı yı tüm saca vurmadın mi yani bende siyahtan çok döndüm önce acıcı vururum sonra aradan zaman geçince saçım yanmasın güzel dursun diye acıcı yla boyayı karıştırıp yaparım
tarafından
İlk açtım canım üstüne açık renk boya sürdüm suan saclarim koyu sarı bı açıcı işleminden sonra istediğim rengi sürücem saçlarım çok kalın telli kolay renk tutmuyor
0 oy
tarafından
Nolur nolmaz bi kaç hafta bekle yanmasın 
tarafından
1 hafta bekliycem sanırım
0 oy
(11,903 puan) tarafından
Sorması ayıp olmazsa nickinin anlamı nedir :d
tarafından
Ayıp olmaz canım sorabilirsin artık açıklamak zor gelmiyor sanırım batı bölgelerinde yetistin sizin oralarda pıttık deniyormus dikkat ettiysen benimki pitik eşim yeni doğum yapmış Ken bitmissin sen bitik sin diye diye bana o şekilde hitap etmeye başladı sonra adla değil o şekil seslenir oldu sonra pitik kaldı biz doğuda yetiştik eşimle o yüzden dediğin anlamdan haberimiz yok bende ilk defa burda duydum ilk isim değişikliği olduğunda degistiricem inşallah
(11,903 puan) tarafından
Anladm bende iç anadoludaym cnm :) hmm bi nevi bitik anlamında yani anladm. Benden başka soran oldu mu ki :D
tarafından
Ah canım bir bilsen hemen her açtığım post veya yorumda soran çıkıyor:D
(11,903 puan) tarafından
Hahaha hiç denk gelmedim vallahi :D
0 oy
(23,334 puan) tarafından
Ben  4 5 gün oldu ama yine açıcam kumral olmak istiyorum açılsın yoksa kızıla boyucam artık :D
tarafından
Ahh sende bendensin çok sıkıldım koyu koyu biraz kumral sarı tonlarinda olmak istiyorum:))
(23,334 puan) tarafından
:) bende ya aldım duruyo boya saçımı açmayı becersem çok güzel karı olacamda işte
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Gürlük genetik mi
tarafından
Evet canım annemden değil ama babamdan genetik baba tarafimin saçları hem şık hem gür neden sordun canım
(1,663 puan) tarafından
Ben kel olmak üzreyimde ))) genetik değilse nasıl o saçlar gürleşdi diye sorcakdım
tarafından
Anladım canım ama onların şampuan kremleri var diye biliyorum eczanelerde
(1,663 puan) tarafından
Biliyorum canm ama işte fırsat olmadı pek
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Ben 1 gun arayla 2 kere acma islemi yapmistim canim, bisey olmadi ama cok sertlesmisti sacim
tarafından
Sonra kremle felan yumusadi mi canım
(6,972 puan) tarafından
Evet evet 2 3 hafta sonra daha iyi simdi
tarafından
Çok şükür canım benim saçımda çok şükür öyle kolay yipranmiyor olmazsa bende denerim çok teşekkür ederim ❤️
(6,972 puan) tarafından
Rica ederim ama imkanin varsa bikac gun beklet aralarını

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 435 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 86 göst.
+1 oy
3 cevap 186 göst.
+1 oy
2 cevap 184 göst.