+2 oy
129 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (412 puan) tarafından

Kızlar merhaba bişey sorcaktim saçımı açacam 

Saçımı açsam önce boya mi yapacam sonra cila 

Yada saç açtıktan sonra önce cila sonra boya  ? 

3 Cevaplar

+1 oy
(528 puan) tarafından

Saçını açıp hangi renk yapacaksın önemli olan bu ve cila boya akıncı canlansın diye yapılır, senelerdir evde aklına gelecek her rengi kendim yaparım, o yüzden önce boya yapılır boya da renk eşitsizliği vs varsa bunları düzeltmek için cila yapılır kuaför de cila açıcı üstüne istediğin gibi renk olmaz hele bide turunculuk olursa

(661 puan) tarafından

Birşey sorucgum cnm ben 7.8 ay önce tarçın rengine boyamistm ilk defa birer kutu almıştım saçlarım uzundu hem acıci hemde boya yarıya kadar yetti bende aksın diye bekldim uçlarında kaldı boya bende sarı yapmak istyrm ama böyle cırtlak sarı değil guzl bir sarı renk beyaz tenliyim hangisi yakışır fikrinide alım bir,birde ben boya alsam iki kutu açıcı almadan direk komple boyasam tutar mı birde o tarçın renk olan yer de sarı olur mu bana bir el at hele vallahi şaştım kocamda saçlarını boyama doğal sana yakisyr dyr ama nedense sanki Lara gitmesin dyr gibi mi gelyr yoksa ondn başka kisme gormyr saçlarımı kapaliyim yabi

(528 puan) tarafından

Tarçın ve kızıl saçtan zor çıkar , açıcı yaptıktan sonra bile çoğu kişide aşırı turunculuk oluyor bu renklerde , önce açma işlemi yapican açılma durumuna göre karar verirsin sarı tona çünkü hepsi iyi açılmazsa sürdüğün boya da eşit tutmaz renk , bir de açıcıya oksidan 40 vl koyma içinden çıkan , 30 vl var 9 Luk onu al kullan, aksi halde saçın aşırı yıpranır yanar , 

(528 puan) tarafından

Sarı renkeri ise bence küllü sarı renklere bak çok güzel duruyor cırtlak olmuyor, şimdi saç rengin nasıl acaba tam olarak, bakır saç ne kadar iyi açılır emin değilim, bazen aralarda akmamis saç telleri oluyor bu yüzden saç turunculu sarılı açılıyor 

(528 puan) tarafından

Ve turunculugu da saçtan alan renk küllü renkler oluyor genelde , o yüzden yoğun küllü sarı da bakabilirsin 

(412 puan) tarafından

Küllü sarı kaç kez açacam ama  eşit olsun diye sonra loreal01 kulancam ve igora mavisi sonrada bakmam lazım pallete 12-21 ile cila yaparım yada boyarim

-Reklam-
0 oy
(1,217 puan) tarafından

Önce boya sonra.cila

(412 puan) tarafından

Çok çok tessekur ederim

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Cila saçın daha parlak görünmesi için yapılır. Eğer üzerinden boya geçeceksen bir anlamı kalmaz , verdiğin para boşa gider. Genelde boyadan sonra yapılır. 

(412 puan) tarafından

Ozaman önce boyicam mecbur cila yapcam heralde turunculuk alıyormuş inshallah istediğim sonucu alirim

İlgili sorular

+2 oy
0 cevap 35 göst.
+1 oy
2 cevap 191 göst.
14 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gunes1997 (3,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde saram (1,525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,631 soru

23,847,267 cevap

319,698 kullanıcı

...