0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben temizlik yapmak istiyorum halılarım kirlenmiş artık silmek de istemiyorum çünkü kışlık çok kalın halılar bayrama doğru yapmak istiyorum kızımın altını da haziran sıcağında açacam sıkıldım artık kalın halılardan şimdi temizlik yapıp kızın altını açsam etrafa çok işermi? 1 hafta kaynanam bakacak o aliştiracak bahçede sonra eve gelecez nasıl yapsam bilemedim 

11 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bebeğin ne kadar lik oldu
tarafından
22 aylık canım
(6,920 puan) tarafından
AA bnm ki de 21 yaşıtlarms.peki çiş fln dediğin de anlıyor mu.bnde bu ara düşünüyrm ama anlar mı bilmiyorum denedim ama pek anlamdi sanırım  yapınca rahatsız fln oluyr mu mesela
tarafından
Çiş diyip wcye gidiyor atını açtın bi iki keree oda yalandan işte oturdu anlıyor peçete koparıp orasına sürüyor bu kadar böyle yaptığı için zaten açmak istedim hevesli bakalım
-Reklam-
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Canım bebeğin kaç yaşında benimki 15 aylık ne zaman başlamam gerek 
tarafından
22 aylık şuanda ama haziranda kaynanam diyor açacam kesin o yardım edecek bana
0 oy
(747 puan) tarafından
Bende halilari yikamaya veriorum ole yapiorum ilk kizimi ole alistirdim cok rahat ettim allah uardimcin olsun 
tarafından
Yaaa bakaım inşallah artık evim çok kirlenmiş
0 oy
tarafından
İko senin halın beyazdı hacı Zeyno bı güzel sçar üstüne haln gök kuşağı olur bnce hiç elleme şimdi
tarafından
Kız halılarım evim çok kirli oldu hamileyim yapamiyorum izin verme eşim halılar makinaya giriyor ince ya bilemedim şimdi
tarafından
Makineye giriyorsa sıkıntı yokta o ağır halıları yok et jsjsjs
tarafından
Kz ööğğğ oluyorum artık
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kaç aylık canım
tarafından
22 aylık şuanda
(5,725 puan) tarafından
Kacirirr canım temizliğini sonra yap bence
0 oy
(672 puan) tarafından
Mutlaka altına kaçıracak canım. Ben yaz ayında başladım tüm halıları kaldirdiydim. Koltuklarada sivi geçirmez alev serdiydim. 
tarafından
Yaa mantıklı en iyisi Kalsın temizlik açayım sonra napayim
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bence vermeden simdi ac ben ocak ayinda acmistim kizim tahmin ettigim kadar zor olmadi isiyincede allahtan yere yapyordu halilara degl  tam acildiktan sonra temzligini yap
tarafından
Ozmn ben bayrama yakın açayım şimdi çiş diyip wcye gidiyoz bakayım kaynanam ne diyecek offf kalın halılardan nefret ediyorum :))))
0 oy
tarafından
Konuyla alakası yok ama sen kızını emziriyormusun cnm.
tarafından
Yok ben 1 ay tek emzirdim :(
tarafından
Özür dilerim cnm üzmek istemedim :(  Nasıl kestin diye soracaktım vicdan yapıp bir türlü kesemedim
tarafından
Ben hastaydım üzüntüden kesildi kendi kendine bidaha hiç gelmedi canım inşallah bu bebegimde emziririm ama inanki hiç bilmiyom nasıl kesildiğini
tarafından
Üzülme canım inşallah bu bebeğini emzireceksin. Benimde ilk aylar kesildi bende baya ağladım kesildi diye emzirince tekrar geldi. Inşallah sen bu bebeğinde sıkıntı yasamazsin ❤❤
tarafından
İnşallah canım Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Bebeğine tuvalet eğitimini verdikten sonra ver halılarını canım illaki batacak  
tarafından
Doğru diyosun canım
0 oy
tarafından
Valla canım illaki iser..çocukları ayına göre değil gelişimine göre.baslayin..yani hazırsa sinyal veriyoda başlayın..illa 2 yaşında.baslamak gerekmiyo gerekirse bekleyin 3 yaşına kadar ..sonra çocuklarda korku olusuyo erken tuvalette..birde.neden.babaannesi ogretiyo canım merak ettm.
tarafından
Şuanda çiş diyip wcye gidiyoz bi kaç kere altini açtım ögrettim hemen kaptı yani o yüzden tuvalet oturuncada korkmuyor, ben hamileyim bide onların evi bahçeli sürekli bahçede dönsün işiyorsada orda işesin dedik 1 hafta felan orda kalacam iyi anlarım dedi bende tamam dedim canım
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Canım 22 ay cok erken cocugundan ters tepki alabilirsin benımkı 25 aylık 1 2 kere denedim asla kabul etmiyor beze devam edicem ben bi süre
tarafından
Kaynanam yardım edecek şuanda çiş diyip wcye gidiyor bi iki sefer denedik oda çok hevesli belli yani inşallah hemen kapar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 512 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.