0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
3 yaşında kız çocuğu, tuvalete hazır olduğunun sinyalleri var.bezini kendisi çıkarıyor, şortunu soyuyor.ciplak gezmek istiyor.İsikli sifonlu çocuk klozeti aldık, öncesinde bizim klozete aparat takarak yaptırmaya çalışıyorduk.Sadece büyük tuvaletini söylüyor onu tuvalete yapıyor o da her zaman değil.Yaptigi zaman ödül veriyorum.Tamamen öğrendiğinde civciv alacağım dedim seviniyor ama inadına köşelere geçip altına yapıyor ve bundan zevk alıyor bize iş cikardigi için.garez ediyor demek daha doğru olur.Tuvalet eğitimi dışında da zaten aşırı yaramaz hiperaktif söz dinlemeyen bir çocuk gerçekten bazen sakinlestirici vurulmak istiyorum kimse baş edemiyor beş dk yerinde oturmak gibi bir huyu yok var mı böyle çocuğu olup da tavsiye verebilecek olan arkadaşlar çok minnettar olurum

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aaa aynısını yaşıyoz hadi bakam
-Reklam-
+1 oy
(14,950 puan) tarafından
Oturmak istemediğinden hep yaparsan dışarı cikarcam,  yaparsan markete goturcem, yaparsan İnternet vercem dedim yapamadığında da istedi kararlı şekilde hayir yapmadığın için vermiyorum veya goturmuyoum dedim hep şuan 26 aylık çişi kaçırmıyor kakayı bazen
+1 oy
(3,690 puan) tarafından
Ceza ver çıkarma dışarı felan belki ozaman yapmaz başka çözüm bulamadım ben olsam biraz cezalandırırım 
0 oy
tarafından
Yok çözüm bulabilirsen banada şöyle ama dün biri dediki tehdidi et tehdit ettim bez takarım geri diye dünden beri saha iyi en azjndan
(1,706 puan) tarafından
Ben de deneyeyim canım sağ ol :)
tarafından
Dün sabah 10 kere yaptı aglicaktim farkinda ama inada yapıyor
(1,706 puan) tarafından
Canım  ben çözümü buldum eğer ogrenmediyse belki denemek istersin diye yazıyorum ogrenirsen okula göndericem dedim ondan beri altına yapmıyor, eğer okula göndermek gibi bir niyetin yoksa oyun gruplarına göturursun bir iki sefer okul burası diye oylelikle belki öğrenir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 135 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 395 göst.