0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Wc yi eşim kullaniyor ben korona oldugunu bilmeden girdim bi kac kez şimdi ben ozonlaymmi orayi  sizce yoksa bekleyyimmmi bulasiciligi ne zaman azalr dün oldu korona

4 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Babam olduğunda annem wc ye çamaşır suyu koymuştu ihtiyacını giderdikten sonra çamaşır suyu döküp çıkıyordu.. bide ortak alanları kullanırken covitli olan kişi eldiven taksın işi bitince çöpe atsın.. o şekilde yayılmayı önlüyor.. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
(256 puan) tarafından
Ortak kullanmyoz tek esim kullaniyor wcyi
(2,203 puan) tarafından
Kullanmadiginiz fisfisli birsey varsa içine doldurun kullandığında sıkıp çıksın
tarafından
Bizim gelinin abisi abimlerle yaşıyor o koronaydi cift maske taktılar naylon tabakta yemek verdiler eldiven taktılar ama onlarda gecti :( camsaur suyu döksen kıyafete geçmemesi için çok iyi temizlen grekiyo bence bingo klorsuz al onu kullan
(2,203 puan) tarafından
Annem babamın kapısının önüne eldiven ve maske koymuştu babam her çıktığında eldiven takıp ihtiyacını halledip yine kapisinin önündeki çöp poşetine atıp ağzını kapatıp odasina giriyordu.. evde annem ve 3 kardeşim yaşıyor lavaboda ortak alan ama hiçbirine bulaşmadı şükür..
tarafından
Bin şükür bugun kim var kim yoksa akrabalardan hepsinin pozitif oldugunu ogrendim Rabbim hayirlisiyla bu dersten kurtarsin beterinden korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir fisfif şişesine çamaşır suyu köy hafif sulandir eşin WC den çıkarken dokunduğu her yere sıksın ondân kuzum
(256 puan) tarafından
Tmm cnm
(8,499 puan) tarafından
Virüs elden bulaşmaz ki eğer eline hapşırirsa başka tabi
tarafından
Hacerim canımın içi haklısın ama nereden geleceği hiç belli olmuyor. Sağlıkçı kaynım korona oldu eşimle görüştü biz hiç görüşmedik eşim kaynimdan bana taşımış ben pozitiftim ama eşim görüştüğü halde negatifti :(
(8,499 puan) tarafından
Kız senin tatlı dilini seveyim :) geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Vala canim esimde gecirdi korona her tuvalete girip ciktiktan sonra her yeri camasir suyu ile temizliyirdum kapi kolunu esim peceteyle acip kapatiyordu maske eldiven surekli elindeydi rabim tez vakite saglik versin inslh kurtulsun bu illeten gecmis olsun 
0 oy
tarafından
varsa makinan ozonla tabiki ama yoksa camasir suyuyla her seferinde sil maskeli gir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 233 göst.
25 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kizmaaskim (542 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 814 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 876 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 408 göst.

Kategoriler

1,494,757 soru

24,419,333 cevap

351,461 kullanıcı

...