0 oy
231 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (537 puan) tarafından

Philips lumea aldim bi kere bacaklarim icin denedim ama atıştan once tuyleri jiletle almak gerektigi icin ben de oyle yaptim ama 2 gune bacaklarimda cok fazla ve daha kalin killar cikmisti ben de lumeayi biraktim tekrar epilatore devam ediyorum ama acaba surekli jiletle alip gunu geldiginde de lumea ile atış mi yapmaliydim? Bacaklari icin jilet kullananlar hergun mu jiletliyor?

1 cevap

0 oy
tarafından

image

ben bundan kullanıyorum,önce jiletle alıyorum sonra atış yapıyorum, İlk aldığım zaman iki haftada bir kullandım, tüyler azaldıkça bir ayda bir yapmaya başladım, şimdide iki ayda bir yapıyorum, tüylerin çoğu dökülüyor, kalanlarda ince zaten onlarıda görmen için dibime gelmen lazım 
(537 puan) tarafından

Canim peki ilk kullandigin zamanlar bacaklarini sık sık jiletliyor muydun yoksa sadece lumea kullanacagin zaman mi jiletle aliyordun bunu merak ediyorum? 

tarafından

Sadece lazer yapacağım gün jilet yapıyordum, diğer günler dokunmuyordum diğer lazer günüm gelene kadar,sık sık jilet yapsan lazerin ne anlamı kalıyor o zaman 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
16 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,404 göst.
21 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
5 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.

Kategoriler

1,493,304 soru

24,399,364 cevap

349,994 kullanıcı

...