0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu bir iç dökme yazısıdır...

Gecenlerde okudugum bir yazida bill gates ve o malum 2 ailenin planli bir sekilde kiyamet tohum bankasi" projesini okudum.

Buzullarda bir adada meteor düşmesine, nukleer silaha ve iklim şartlarına dayanıklı dünyanın başına gelebilecek olası bir felâkete karşı tohum çeşitliliğinin korunmasini saglamak.

GDO lu tohumları az gelismis ve gelismekte olan ulkelere yayarak tarlalardan orjinal tohumların kökünü kazıyan şirketler olası bir kiyamet icin kutuplarda buzdan bir adaya sakliyor.

Amerika'da 20. yy başlarında baslayan öjenik politika pek cok devlette etkili olmustur.

(Öjenik; sağlıksız ceninleri ayırıp sağlıklı ceninler yetistirmeyi hedefleyen bilimsel akım)

Çok uzun bir yazi oldugu ici isin mantığını aktarıyorum hemen.

Örneğin; sakat, sağır ya da zeka seviyesi düşük  insanlari imha etme projesi.

Bunları kısırlaştırıp üremelerini engellemek.

Amac (dogustan asil) üstün insan ırkı projesi.

Tabi hapisteki suc islemis insanlar icin de gecerli. 

Şimdi bunlar sadece en can alıcı örneklerdi daha cok sey var. 

Benim dayanamadigim nokta bu insanlarin somurgesi altinda yasamak. 

Elon musk maymuna çip taktığını ve insan icin de tarih verdiğini açıkladı.

Bu biyolojik savaşlardan ulkemiz nasıl kalkar bilemiyorum.

Bunlar onemsenmeyecek seyler degil koronavirus ile belimiz bukuldu bakın sokağa çıkamaz olduk. Ekonomimiz alt üst oldu. Biz onlarin elinde kukla olduk. Tek bir çıkış yolu var bizim insanimiz icin o da calismak.

4 Cevaplar

0 oy
(490 puan) tarafından
Evet cnm malesef küresel güçlerin oyuncağı olduk Allah sonumuzu hayır etsin
tarafından
Bu oyuncak olma meselesi cok canımı sıkıyor.
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Yok canım Türkiye'ye kimse bişey yapamıyo. Herkes RTE den çekiniyo. Biz her konuda mükemmel ülkeyiz. Ülkede aç yok. İHA siha bilmem ne üretiyoruz ya başımız göğe eriyo. 

Köylüler bile tarla bahçe ekmez oldu. Yerli tohum kalmadı bile. Millete siz ekip biçmeyin yatın biz sizi besleriz diyolar resmen.

Ülke bitti bitti. Yıllardır saman altından su yürüte yürüte ülkeyi mahvettiler.

Ama hala Allah devletimize zeval vermesin diyebiliyolar.

Ben bişey demiyorum artık. Rabb'im bu milleti kurtarsın bi an evvel bu pislikten.
tarafından
Amin ne diyeyim ki
0 oy
tarafından
Bill gates önce kendini imha etsin aşağılık kompleksi insana neler yaptırıyor kıyamet kopsa metor düşse o tohumlar ona yar mı olur ") boşa çaba hepside allah yok kitap yok iman yok ne olacak maddeizmciler daha çok cip yapar tohum saklar yüce mevlada onlara güler geçer 
tarafından
Kiyamet kopsa o tohumlar ona yar olmaz ama bak bize de yar etmiyolar.
Neden biz bugun onlarin verdigi ile besleniyoruz neden elin oglu dedigimiz bizden ustun durumda. Buna icerliyorum en cok da osmanli imparatorlugu altinda iken bir zamanlar simdi rockefeller imoaratorlugu altindayiz....
0 oy
tarafından

Kıyamet kopsunda o tohumlari kendi totosuna eker artikin:woot:

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 531 göst.
8 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 239 göst.
+1 oy
3 cevap 123 göst.
+1 oy