0 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,141 puan) tarafından

Kızlar bilmiyorum endişe halindeyim Savaş haberlerini görüp okudukça Bir de sosyal medyada dönüp dolaşıyor doğudaki çoğu illerin tehlikeli olduğunu söylemişler Rabbim bizi milletimizi tüm Müslüman alemini korusun inşallah Açıkçası ben çok Tedirginim Allah korusun sanki kötü bir şey olacak gibi İnşallah öyle bir şey olmaz sizlerin düşüncesi nedir merak ediyorum Biraz konuşup burada yorumlarınızı almaya fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (2,167 puan) tarafından

nedense çok rahatım bu konuda. bana imkansızmış gibi geliyor

önce (843 puan) tarafından

bencede turkiyeye bulasamazlar gibi gelio. sabah bi video gordum zenci  bi genc sey diyo turkiyede bir donum miras arsa icin iki kardes biribirini olduruo. sen gel turkiyeye saldir seni havada s.kerler dio israilden icin. yani hakli Turk milletine bulasilmaz . ama stratejik  olarak komsular yok edildikten sonra elbet turkiyeyi de paylasma durumuna gelinicek bu allhin belasi kansizlarin doyumsuz kpekligi yuzunden

önce (10,273 puan) tarafından

Türkiye bir nato ülkesi, Türkiyeye savaş açmak, bütün nato ülkelerini karşına almak demek. körfez ülkeleri nato ülkesi olmadığı için onlara rahat saldırabiliyor iran. 

iran bize saldırmaya cesaret edemez, iranda zaten şu anda 30-35 milyon Türk yaşıyor. kendi içinde zaten şu an bir ayaklanma var, bi de oradaki Türkülerin ayaklanmasını istemez.

amerika zaten natodan dolayı müttefikimiz, trump delidir melidir ama böyle bir saçmalık da yapmaz.

incirliğe saldıramamaları bu yüzden. şu sıralar sadece incirliğe misafir girişine izin verilmiyor. ama onun dışında her şey olağan. amerikan konsolosu da bir olay olunca incirliğe kaçıyor o kadar, o rutin oldu zaten😂

incirlik de amerikan üssü değil zaten, tsk ya ait sadece abd ile ortak kullanıma sahip. Erdoğan, aynı istikrarı sürdürür incelikten saldırı yapılmasına izin vermezse hiçbir şey olmaz. 

kaldı ki Erdoğan, iranın yanında.

önce (1,247 puan) tarafından

Erdoğan İsrail'in neferi

-Reklam-
+2 oy
önce (8,611 puan) tarafından

Türkiye ilk hedefti, insan mühendisliği ile hallettiler Türkiye'yi. Sıcak savaşa girmezler bizimle. Korktukları için değil, artık gerek kalmadığı için.

Dünya el değiştiriyor, İsrail güdümlü Orta Doğu baronları yerini Vatikan baronlarına bırakıyor. Bundan sebeptir lüks otellerin vurulması. Çünkü ABD ve İsrail'in keş ve leş baronları buradalar. İran'a buraları vurdurup "Bakın İran sivillere saldırdı" diye fatura edecekler. 

Türkiye Vatikan'a yüzünü çoktan döndü bile :)

önce (129 puan) tarafından

👏👏👏 kesinlikle. Bizimkiler zaten Trump ile kanka oldukları için sıcak savaşı ben de sanmıyorum. Tam oalrak dediğin nedenlerden. İstediklerini aldılar ve alıyorlar zaten 

önce (8,611 puan) tarafından

Papa boşuna cirit atmadı bu ülkede... 

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

İran'ın füzeleri ABD'ye gidemıyor o da üs bölgelerini vuruyor. Türkiye'de de hava üssü bulunuyor ABD bin incirlike saldırı olabilir tabi ama çelik kubbe sistemi ile o füzeler düşürülür

0 oy
önce (6,904 puan) tarafından

Olacak olanın önüne geçemeyiz . Ama itralin sonu yaklaşıyor orası kesin

0 oy
önce (528 puan) tarafından

Tam herşey yolunda gidiyor derken bebeğimi kucağıma almaya Bi kaç ay kaldı savaş çıktı iymi of ya:(

önce (1,651 puan) tarafından

Aynı dusuncedeyim surda Allah'ın izniyle az bi zaman kaldı yavruma kavusmama savaş çıkacak şaka gibi ya koskoca dünyaya bı iitt oğlu itt itraill sigamadi ya aç kopekk pislikler doymadilar bı uamdan şu İsrail artık sonu gelsin diyorum so.rada biz de savaşa girersek yavrularimiz n'olacak savaş çıkarsa onu düşünüyorum kendimi Allah'ın huzuruna çıkmaya hazır hissetmiyorum günahlarımız var illaki ne biliyim kafam allak bullak benimde 

önce (528 puan) tarafından

Vala aynen öyle  Allah bu mübarek ramazan günlerinde sonumuzu hayır etsin inşallah Vala 2 yıldır ayrı eve çıkmışım daha yeni yeni nefes aldım çocuğuma eğitim terbiye verdim e şimdi de gel tekrar  aile evine dön of ne olacak bilmiyorum 

0 oy
önce (27,367 puan) tarafından

Öyle bir şey olsa yakın iller uzak iller diye olmaz havadan attıkları fuzellerle bombalarla istedikleri yeri yerle bir ederler zaten. 

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Valla al benden de o kadar hemde nasıl korkuyroum 

0 oy
önce (11,586 puan) tarafından

Bunu zaten açıkladılar sonraki hedef diye ha cesaret ederlermi bilemem herşey beklenir o ittlerden Rabbim fırsat vermesin 

0 oy
önce (6,377 puan) tarafından

Kendi düşünce mi söyleyeyim. Türkiye hiçbir zaman savaşa dahil olmayacak ama ufak tefek ortak askeri operasyonlara dahil olabilir. Ama Türkiye zamanla yavaş yavaş kendi içinde eyaletlere ayrılacak tabi bu yeni anayasayla olacak. İç işlerinde bağımsız dişlerinde merkeze bağlı olacaklar. Ve yine zamanla bu eyaletlerde ki etnik kökenler ayaklanıp bağımsızlık isteyecekler ve yavaş yavaş Türkiye küçülerek yok olacak. Tabiki de bu etnik kökenli bağımsız olan ülkeler kendini ne kadar bağımsız sansa da sömürge olarak varlığını devam ettirecek. 

0 oy
önce (1,651 puan) tarafından

Ya bazılarına. Bakıyorum gelsinler savasiriz diyor da gelen kişi elinde kılıcıyla gelmeyecek ki yukardan tek tuşla bombayla uğraşacaz onların yüreği yer mi teke tek savaşmaya yemez ama insanlar dalga boyunda gelsin geri göndeririz diyor kahkaha atıyorlar benim içim içimi yiyiyor karşımızda kâfir bı topluluk  düşman var onlar vaad edilmiş toprakların peşinde İran Suriye bunlar fasa fiso hepsi oyun asıl amaç Türkiye zaten . Allah'ım fırsat vermesin bu gavurr milletlerine . Zalimlerin zulumlerini başlarına çevir Allah'ım attıkları füzeler kendilerine dönsün aminnn 🤲🏼 yetti artık şu itrail koskoca dünyaya bı sigamadi ne toprak sevdasiymis ya dokule kalasicalar gözü de doymuyo hala aç gözlüluk.hala.ac gözlülük ibneler . Sadece Kur'an'ın belirttiği mesaj içimi ısıtıyor itrailin sonunun geleceğini Mehdi'nin bu gidişata dur diyecegjnin vede dünyada bı çin bide Türkiye kalacak güç olarak deniliyor o içimi ısıtıyor niyeyse Allah'ım yardımcimiz olsun 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Canm İran'la aramızda sadece Ağrı Dağı var nasioten ote yol yok ecel de vermez mecal Rabbim hayirlisini kolaylıkla nasip etsin yapacak bişey yok

önce (449 puan) tarafından

Kolay olum var mı evlatlarimiz sevdikleriniz için korkuyoryz kendimiz için değil 

0 oy
önce (449 puan) tarafından

Yıllarca olmadı suan mi olacak gazzeden sonra da Türkiye denildi hani ve Türkiye NATO ülkesi yapamazlar

0 oy
önce (4,656 puan) tarafından

Türkiye bir nato ülkesi. Haberlerde '' sıra bizde mi, korkmalı mıyız '' diye başlık atan haber kuruluşlarının, reyting amaçlı olduğunu savunuyor Cüneyt özdemir ve onun gibi olan gazeteciler.

0 oy
önce (129 puan) tarafından

Valla uzun uzun yazardım da hiçkimsede hiçbirşey değişmez. Üstelik şikayet ederler yorumum da silinir. O yüzden sadece TANRI TÜRKÜ KORUSUN diyeceğim. 

0 oy
önce (14,333 puan) tarafından

Türkiye NATO üyesi kolay kolay saldıramazlar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 329 göst.
24 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Oglumveben (2,968 puan) tarafından soruldu
+6 oy
55 cevap 1,269 göst.
0 oy
36 cevap 1,471 göst.

Kategoriler