0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kızlar geçen yan komşum kızıma ve oğluma kıyafet almış kapıdan verdi bende zaten oğlanı emziriyodum kızım uyuyodu eşim gece işinden geldi oda uyuyodu  kapıya çocuklar uyuyodur diye düşünerekten hafif tiklatiyo zili bile calmiyo naif düşünceli teyze.  Her neyse teyze oğlanı emziriyodum  ondan geç açtım kusura bakma dedim sen kusura bakma kızım çocuklar uyanmadı inşaallah deyip kıyafetleri verdi içeride davet edemedim evin hali çok berbattı iki bebeyle  evin işi geri kaliyo hep. Teyze davet etmek isterdim dedim eşim ve çocuklar yatiyo dedim cok kızarıp mahcup olarak oda zaten davet etsende gelmem yavrum malum pandemi var dedi maske vardı zaten ağzında yani cok düşünceli bi kadın.  Demem o ki ben ona ne yapıp verebilirim kek felan yapsam alır mi acaba yada pandemi var diye kabul etmez mi bu konuda hassas geldi bana yada yaparim keki alır ama yemez mi iki çocuklada kek yapmak çok zor benim için  inanın tuvalete zor gidiyorum.  Ben bu teyzeye ne yapıp verebilirim yada alabilirim fikir verin lütfen 

7 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Böyle annelerimiz giyer hani lastikli etek olur smdi penye tişört olur yaşına göre ama bedene uymaz belki bide.tulbentle patik koysan olmazmi
(1,134 puan) tarafından
Canım kilosu baya var sadece tülbent mantıklı geliyo
(5,725 puan) tarafından
Olur kuzum hani lastikli etek her bedene genelde uyuyor yaşlı etekleri çok naif bir kadına benziyor ne iyi insanlar da var
-Reklam-
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Yazma yada seccade kuran tarzı alıp verebilirsin canım aklıma  bunlar geldi 
(1,134 puan) tarafından
Seccade çok mantıklı canım sağol
0 oy
(3,834 puan) tarafından

pandemi olmasa belki yiyecek birseyler olurdu. ama onun yerine canli bi cicek alabilirsin bakar belki seviyordur. ya da ustune basina bi hediye olur. ne guzel bi teyzeymis keske benim etrafimdaki teyzelerde boyle olsa :D

(1,134 puan) tarafından
Ayy kız ben bunu niye düşünemedim çok teşekkür ederim  canlı çiçek çokta güzel olur ama kıyafet konusunda olmaz canım baya kilosu var.  Valla 1 sene oluyo bide taşınali  evden dışarı cikmiyom zaten sadece meraba falan nasılsın falan gibi konusuyoz karşılaşınca çocukları seviyo o kadar  ama hediye almış işte
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Bence giyim al yaa
(1,134 puan) tarafından
Ama canım hem çok kilolu hemde kapalı nasıl yapabilirim ki beden konusunu
0 oy
tarafından
Kek yemeyebilir belki şekeri felan vardır. Teyzenin giyim tarzina uygun yelek alabilirsin yazmada yanina koyarsin daha hoş olur 
(1,134 puan) tarafından
Aynen keki pas geçtim zaten virüsten dolayı dikkatli  birisi almaz yemez türbanlı olduğu için  ev halini hiç görmedigim  için nasıl giyer bilmem taşınali 1 sene oluyo canım pandemi yüzünden evden dışarı çıkmadım hiç 11 katlı sitede oturuyorum kalabalık yani teyze yan komşum gelip gitmedik öyle birbirimize oda bende dikkat ediyoz çünki o yaşlı ben o zaman gebeydim bide kızım kucucuktu çıkmadım dışarı komşulara gitmedim öyle
tarafından
Anladim canım o zaman bir patik ve yaşina uygun türban verebilirsin
0 oy
tarafından
Bir patik,başörtü verebilirsin:)
(1,134 puan) tarafından
Buda mantıklı olabilir sağol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 329 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde yorulmaz.65 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
10 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde DUYGUDURU (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,635 soru

24,061,490 cevap

330,161 kullanıcı

...