Kızlar geçen yan komşum kızıma ve oğluma kıyafet almış kapıdan verdi bende zaten oğlanı emziriyodum kızım uyuyodu eşim gece işinden geldi oda uyuyodu kapıya çocuklar uyuyodur diye düşünerekten hafif tiklatiyo zili bile calmiyo naif düşünceli teyze. Her neyse teyze oğlanı emziriyodum ondan geç açtım kusura bakma dedim sen kusura bakma kızım çocuklar uyanmadı inşaallah deyip kıyafetleri verdi içeride davet edemedim evin hali çok berbattı iki bebeyle evin işi geri kaliyo hep. Teyze davet etmek isterdim dedim eşim ve çocuklar yatiyo dedim cok kızarıp mahcup olarak oda zaten davet etsende gelmem yavrum malum pandemi var dedi maske vardı zaten ağzında yani cok düşünceli bi kadın. Demem o ki ben ona ne yapıp verebilirim kek felan yapsam alır mi acaba yada pandemi var diye kabul etmez mi bu konuda hassas geldi bana yada yaparim keki alır ama yemez mi iki çocuklada kek yapmak çok zor benim için inanın tuvalete zor gidiyorum. Ben bu teyzeye ne yapıp verebilirim yada alabilirim fikir verin lütfen