0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1 haftadır sabah şiddetli baş ağrısıyla uyanıyorum ağrı kesici içiyorum geçmiyor ve çok halsizim oğlum da bi iki gün öyleydi covid test yaptırdım negatif çıktı dr cigerlerimizi filan dinledi bir şey yok soğuk algınlığı diyip ilaç verdi. Çok şükür oğlum iyileşti ama ben çok kötüyüm şimdi bile baş ağrısından uyuyamiyorum soğuk algınlığı bu kadar uzun sürer mi :'(

5 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnim.bu kadar uzun sürmez bence bir test daha yaptirin
tarafından
Belirtilerden 3 gün sonra yaptırdık çıkmaz mıydı ki
(6,048 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ama canım bu aralar kiminle konussam 5 6 gün sonra belirti vermeye başladı falan diyorlar anlamadım bende bide testlerde de yanlışlık var bir kaç gün önce ablamın kaynanası önce negatif ertesi gün pozitif çıkmış.
tarafından
Yarın gidip tekrar test yaptırmaya karar verdim ne olur ne olmaz insallah yoktur:/
(6,048 puan) tarafından
İnşallah kuzum çünkü bu aralar mevsim geçişi gribidir falan diye gecistiriyoruz saliyoruz bı bakıyorsun covid. Hem kendimizi hem çevrenizi dusunmemiz lazım. Geçmiş olsun
tarafından
Yok canım ben direkt 3 gün evden çıkmadım baktım geçmedi test verdim kimseyi riske atamam o vebale giremem. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(26,236 puan) tarafından
Sürer canım malesef  bitane tarif vereyim bunu bi kaç gün iç iyi gelicek ben yaparım hep bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı tarçın bi yemek kaşığı sirke yarım limon kaynamış suyla iç bi kaç gün tadı değişik ama ilaç gibi
tarafından
Ekran fotosu aldım yapcam canım teşekkür ederim
(26,236 puan) tarafından
Şifa olsun kuzum inşallah
tarafından
Inşallah canım ❤
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Canim kamada baktir test yaparken, cogu kisinin suruntu negatif cikiyor ama yanlis tabi, kandan belli oluyor
tarafından
Yarın gidip yaptiraym olmadı inşallah yoktur :/
0 oy
(12,971 puan) tarafından
1 haftadır öyleyim aynı şekilde çocuklar iyileşti bi ben tam iyileşmedim ama bugün daha iyiydim 
tarafından
Test yaptırdın mı peki?
(12,971 puan) tarafından
Yok sadece burun akıntısı vardı çocuklarda bende de baş ağrısı burun akıntısı başka bişi yoktu evde geçirdik
tarafından
Anladım canım benim de öyle ama tekrar test vercem 1 haftayı aştı çünkü
(12,971 puan) tarafından
Bahar nezlesidir canım bu aralar herkeste aynısı var çünkü Bi kaç güne geçmezse yaptır bence
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kan ve vitamin değerlerinde de baktır. Kansızlık baş ağrısı çok yapıyor. Halsizlik de tabii.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ssszfrtna0 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,617 soru

24,113,415 cevap

333,092 kullanıcı

...