0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,834 puan) tarafından

Kızlar miyom ameliyatı oldum 1 buçuk ay önce yazz doğum kontrol hapına başladım adet oldum 9 gün sürdü neyse dün eşimle ilişkiye girdik kanamam geldi ama baya böyle yoğun geldi doktora gittim sorun yok zorlama olmuştur ilişki esnasında dedi içinde yara var açık ameliyat oldum oydum içini tam iyileşme olmamış daha 20 gün yasak ilişki  dedi . Bı hap bı şey vermedi kanamam dünden beri çok geliyor akşamdan beri çok kötü hissediyorum kendimi elim ayağım tutmuyor bayilcak gibiyim hafif grip te var bide ev taşıyorum eşya toplama falan yordu beni 

Acaba yorgunluktan mi diyorum yada kanım çok mu düştü gözlerim gidiyor kapanıyor bı güzel başım ağrıyor boyle elim ayagim tutmuyor :(

Çok kötüyüm hastaneye de git gel yoruldum artık doktora dert anlatmaktan :(

Acile gitsem bi şey yapmıyorlar napcam şaşırdım 

Bı akıl verin ne edeyim ben 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,463 puan) tarafından
Canım mecbur yine sana hastane yolu gözüktü. Keşke kontrole gidip ilişki onayı aldıktan sonra birliktelik yaşasaydıniz ameliyatın büyük olduğu için. Çok geçmiş olsun tekrardan
(6,834 puan) tarafından
4 6 hafta demişti doktor o süreyi bekledik zaten bizde 40 günü geçirdim fazla fazla..onay aldıktan sonra oldu da neden bana bu kadar ağır geldi ameliyat onu bilmiyorum gerçekten
(4,463 puan) tarafından
Canım sandığından zormuş demek ki. Gerçekten Rabbim yardimcin olsun. Dogum yaptım 2.5 ay önce. Cok fazla yirtilmam oldu. 40 çıkmasına 5 gün kala bir enfeksiyon kaptım ölüyorum sandım oturup kalkamıyordum bile doktor 2 toz verdi 1 hafta arayla. Mantar gibi duruyor dedi. 2. Ayda oldu o yüzden ilişki. Yani anlıyorum seni o ağrılar yanmalar berbat
(6,834 puan) tarafından
Gerçekten zormuş bazen diyorum olmasa mıydım acaba ben ikinci kez anne olmak hemde bu ağrılardan kurtulmak istedim çok ağrım oluyordu adet zamanı yani öyle de zordu bilmiyorum bence biraz o hap da ağır geldi de
(4,463 puan) tarafından
İyileşince eminim iyi ki diyeceksin. Geçecek inşallah ❤️ şimdi cefası sonra yeni bebisle sefası
(6,834 puan) tarafından
Diyeceğim elbette psikolojim çok bozuldu sinirlerim çok bozuk :( inşaallah rabbim o günleri gösterirse ♥️
-Reklam-
0 oy
(6,834 puan) tarafından

Nolur kızlar dertleşelim :'(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (2,173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 213 göst.
+1 oy
0 cevap 79 göst.