0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Evimde vestiyerin arasina sıkıştırılmış mendil buldum hafif sari lekeler var tesadufen buldum anneme verdim suya atsin diye ama kafam karisti...kafama takmayayim diyorum evimide sirkeyle sildim ama icim içimi yiyor kim koydu diye 

9 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Islak mendil se kuruyunca sararıyor 
(689 puan) tarafından
Yok canim bebek agiz mendili ama bukulmus koyulmus ben koymadim baskasida bebeginin mendilini kapitonenin altina en dibe niye koysun
(8,061 puan) tarafından
Tamda vestiyerin orada olması düşündürücü canim
(689 puan) tarafından
Dimi sanki cikar ayak hemen sıkıştırmış
-Reklam-
0 oy
(2,033 puan) tarafından
allahım bizi korusun ya benim de kaynana belası yapi0ar
0 oy
tarafından
Kız evine kim giriyor çıkıyor ki kim koyabilir 
0 oy
tarafından
Canım evde bulunan her bez parçası muska değil 
(453 puan) tarafından
Ooo benim kaynanamin bir eltisi var ben gelin olmadan önce bunlar birbirine bir girmiş kayinbabamgil karakolluk olmus kadında sinir bi tip görünce boğasin gelir benim ses tonumu bilmez ama sırf kaynanama inat sulele ortaminda beni bozmaya çalışır eziklemeye filan kalkar allahima bin şükür ki sülalede kimin ne mal olduğunu biliyorda beni savunuyor ben kendimi mudafa bile etmiyorum ona karşı yapsa o yapar sen oyle düşünme bayagi yazdim aklıma takıldı kaynanani sevmeyen elti sana nie geldi ki
(689 puan) tarafından
Esimi seviyor diye peh peh peh anasini sevmeyen oglunu severmi ne diyeyim evime gelmek istemis mecbur gel dedim
(453 puan) tarafından
Ee gelme de orası senin özel alanin almak zorunda değilsin ki incitmek istemiyorsan müsait değilim yenge deseydin keşke gerçi bende öyleyim biri arayıp geliyorum diyince dili dişi kitleniyor insanin
(689 puan) tarafından
musayet değilim bile deseydim arkasindan su gun musayrt olurum yada 1 hafta sonra konusalim gibi sey beklerler
(453 puan) tarafından
Bu kadar ince düşünmek bizi çok yorar canim ben sana deyim bende öyleyim bana söylerler söylerler aman yanlış anlaşılmasın kalp kırılmasın derim sularına giderim 24 yaşındayım inan 50 yaşındaki nene gibi yorgun hissediyorum
0 oy
tarafından
Biri burnunu silip sıkıştırılmıştır  canim 
(689 puan) tarafından
Yok canim oyle bisey degil damla damla keske resmini cekseydim
tarafından
Hayra gelsin inşallah canım korkma yanindaysa atsana resim
(689 puan) tarafından
Anneme verdim suya atsın diye onun evinin orda gol var
0 oy
(163,551 puan) tarafından
eve gelen giden biridir 
(689 puan) tarafından
Ya aklima 1 kisi geliyor gunah almak istemiyorum ama o kisi bidaha evime gelse belli ederim ben istemeden yaninsureklu gozum ustunde olur bilmiyorum gunah almak istemiyorum
0 oy
(453 puan) tarafından
Uzun zaman önce düştüyse sararmasi normal hem nie oyle düşündün ki hemen boşuna kuruntu yapıyorsun bence oyle birsey olsa sadece sararmis bez mi olur hadi oldu diyelim Allah var gayle yok die birsey duymadın mı Allaha sigin bu kuruntulardan iyice kaptirirsan kendini etraftan psikolojik zarar veririsin canm
(689 puan) tarafından
Oyle dusme degil nasil diyeyim rafla duvar arasina bukulup sıkıştırılmış ve damla damla lekeler oyle bir sararma olmadigi cok belli
(453 puan) tarafından
Küfte blok şeklinde olusmazki bölük bölük oluşur sararmayida oyle dusun içini ferah tut üste bi yorum daha bırakmıştım onu yapan adam delili oraya nie koysun alır cebine bi yerine sokar yani saçma
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Eve kim geldi en son yada gelenler arasında şüphe duyduğun biri varmı 
(689 puan) tarafından
Kaynanamin eltisi var yani zamaninda kaynanam i buyu yapmakla suclamis kavga etmisler cok sıkıntı yasamislar o yuzden yapmis olabilir kizlariylangeldi kalabalikti onlardan birinyerlestirmis olabilir diye dusunuyorum ama gunahinifa almak istemiyorum
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Daha az önce kızımın bebeklik kıyafetlerini ayırdım. Ağız bezleri hep sarı sarı olmuş. Beyaz şeyler oluyor öyle. Aceleyle atıldı veya koyulduysa belki

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 554 göst.
21 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,274 cevap

336,073 kullanıcı

...