0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Bız kendimizi grip sanıyorduk meğer virüs olmuşuz oğlumu hastaneye götürünce öğrendik tam 10 gün ailecek grip olmuştuk duzeldik fakat Bir buçuk yaşındaki oğlum 1 aydir gribi geçmedi doktora götürdük meğer virüs kana gribal enfeksiyon olarak kalmış kannda çıktı doktorda sız covitmiydiniz dedi gribi hafife almayın oğlum şuan 3 kutu antibiyotikler kullanıyor

9 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla bende 3 gündür gribim. Insallah sadece gribimdir :)
(184 puan) tarafından
Ağır bi belirtimi yoktu ama öksürük vardı
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(184 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Cnm
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bende bazen usutunce  acaba mi diyorum  aman öle olmasi  daha iyi bence bulasdirmayalim  yeter
(184 puan) tarafından
Grip olsak bile biz bile biyere zatn gitmedik evdeydik
0 oy
tarafından

Umarım bende gribimdir sadece gerçi bende sadece burun kalıntısı hapşırık bide öksürük var koku tat alma yerinde 6 ay önce olmuşdum covid19 bu ilki gibi değil tam grip belliki eşim negatif çıkdı grip ken eğer olsaydı bizdede olurdu kesin 

(184 puan) tarafından
Grip bile olsak kimseye bulAstrmamak için evmzde olmuştuk
tarafından
Bende öyleyim hiç bir yere gitmiyorum zaten hep evdeyim gribim diye bile çıkmadım o derece
(184 puan) tarafından
Evet Cnm etrafımızda kimsede çıkmadı çok şükür
0 oy
tarafından
Buna benzer bı post şimdi ben açtım.Burun akıntım, hapsiriyom ve ara ara kuru öksürük var acaba mi diyorum ve evden de çıkan birisi de değilimdir halbuki 3 5 gün önce eşim grio oldu hemen test yaptırdı bişeyi çıkmadı bende şimdi bana noluuor diyorum ve ben kolay kolay grip olan biri değilim bünyem sağlamdır o konuda tat ve kokuda bi sıkıntı yok bugün temizlik yaptım çamaşır suyu olsun camsil olsun çamaşır deterjanı falan hepsini kokusunu alıyorum tat almadada sıkıntı yok şükür ki 
tarafından
Kız nasıl korkuyorum biliyo musun o testten nasıl gidip veririm hiç bilmiyorum
(184 puan) tarafından
Evet biraz korkutucu ama görünüşü öle herhalde saniyelik bir şeymiş zaten
tarafından
Vallaha evdeki herkeze dedim çok agirlasmadan asla gitmem diye ki şuan zaten hastahaneye bile gidesim yok konrtole o derece oldum yani korkudan
(184 puan) tarafından
Genede tedbirini al evde dur 10 gün biyere gitme zaten ramazan geldi evde dinlen
tarafından
Kız vallaha zaten evden çıkmıyorum evdekiler de bundan şikayetçi kocaman bahçe var evin önünde evin önüne bile çıkmıyorum dışarıyla ilişkisi olann kayinpedrimle eşim sürekli Allahım inşallah değilimdir
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Ya öyle mi 2 haftadır bizde öyleyiz kızım iyileşti çok şükür ama arada burun akıntısı var size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin 
(184 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Boyle glrunce bemde endiseleniyorum valla  iz bu zamana kadsr covid olmadik ama 1 ay once esim grip oldu atesi yoktu bogszlari kotuydu. Covidli kisi nezle olmuyormus diye rahatlamistik cunku nezlesi de vardi. Bi hafta surdu sonra gecti. So ra pesinden bem ve oglum grip olduk benimki biraz agir gecti 10 gun surdu gecti. Oglum da 15 gun oldu hala var burun akintisi oksuruk ama atesi yok hic antibiyotik icti azaldi sadece burnu hala akiyor :(
(184 puan) tarafından
Covitin belirtisi herkzde aynı olmuyor cNm olmaz dediğin şeyler oluyor biz griptk burnumda akıyordu
(1,123 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. :(
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dikkat et lütfen 
(184 puan) tarafından
Allah razı olsun zaten ilaçsız atlatrmsz için ikinciyi çabuk kaparmsz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 161 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,143 soru

24,068,233 cevap

330,489 kullanıcı

...