Her gören mama ver birşey olmaz hem emzir hemde geceleri azcık mama ver tok tutsun kilo alsın diyor. Sağ gögsüm hiç şişmiyor kız emiyor ama çabuk bitiyor. Sol gögsümde az kaldı emziriyorm ağlıyor gögüs ucumu sıktım hiç gelmedi süt. Sol gögsüme geçsem oda az idare eder tam doyurmuyor. Yarım saatte bir ağlıyor meme istiyor. Mama versem mi kaşıkla? Biberonla versem göğsümü tutmaz mı? Kafam çok karışıyor. Mama versemde günde 1-2 kere vericem yine emzircem sütüm olursa inşallah ❤️
Ben ilk dogdugunda hem emzirip hem mama veriyodm sütüm yetmiyo diye mamaya daha cok agirlik vermistim ve bebegim biberonun akis hizina alistigi icin mememi istemiyodu emse de keyifsiz emiyodu. 1 haftalik oldugunda doktor kontrolune gittigimde doktor sordu mama verdigimi soyledim bana kizdi neden mama veriyosun anne sütü kadar faydali bisey var mi dedi ben de sütümün yetmedigini bebegimin ac oldugu icin surekli emmek istedigini soyledim emince yarim saat veya tas catlasin 1 saat uyuyo ama mama verince 3 saat uyuyo demek ki mamada doyuyo dedim. Mama sisirdigi icin o kadar uzun sureli uyuyo seni o kadar cok emmek istemesi ac oldugu icin degil sana yakin olabilmek icin dedi bebekler dunyaya geldiklerinde 3 ay kadar bi sure hala kendilerini anne karninda sanirmis ve tek rahat ettikleri yer anne memesiymis emmese de sana yakin olmak senin kokunu duymak ister zaten sen emzirdikce de sutun artar dedi. Ben o gun mamayi komple biraktim bebegim sabaha kadar agladi mememi tutmak istemedi biberona alistigi icin ama direndim vermedim her agladiginda emzirmeye calistim 2 saati hic gecirmedim her agladiginda emzirdim sutum artti cok sukur. Bir de instagramdan emzirme danismaninin onerdigi anne cayi var ondan aldim cok faydasini gordum istersen ismini verebilirim. Millete kulak asma bana doktorum mamayla ayda 1 kilo alacagina anne sutuyle 500 gram alsin daha iyi dedi. Bebeğin saglikli olsun zayif olsun kime ne herkesin dedigine kulak asma onun annesi sensin onun iyiligini en cok sen istersin
1,492,113 soru
24,381,074 cevap
348,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın