0 oy
924 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Benim ilk dogumum hastaneden yana çok zor oldu Allah orda doğum yapan gebelere yardım etsin hakaret üstüne hakaret stresten daha çok sancım çoğaldı 27 saat sancı çektim genede almadılar ilgilenmediler. Psikolojim alt üst oldu. Polikinlige randevu alıp gitmeseydim doğum haneye almiycaklardi. Bitane hemşirenin ıkın diye tutturmasindan çocuğum boguluyormus nerdeyse doktor bı güzel azarladı hemsireyi oh olsun. 2. Gebeligim bu sefer Allah izin verirse o zamana durumumuz yeterse özelde doğum yapcam. Kasap olmuşlar iyice. İçimi dokeyim dedim kizlar. Umarım hiç bir gebe bu şekilde azarlanarak doğum yapmaz. Benim gibi cahil davranmayin doktorunuzu hastanenizi iyi seçin. İyi secinki güzel anilariniz olsun. Hadi kızlar sizde içinizi dokunde rahatlayın? İlla doğum anısı olmak zorunda değil bugün rahatlama seansı yapalım biraz..

26 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bebek makat geliş olduğu için planlı sezaryen oldum.bol gulmeli sohbetli bı doğum du ilk dk lar benim tansiyon yerle bir oldu tabi zaten düşük olur tasiyonum tam düştü benim gozler karardi uçuşa geçtim bu beş dk falan sürdü sonra kendime geldim doktorumla muhabbet ede ede çok guzeldi hatta daha doktorum geldi aradan beş dk bile geçmedi kızımı kucağıma verdi aaa ne çabuk dedim ee hadi o zaman bı fotograf çekelim dedi.benim için sezaryen sonrası da güzeldi şükür hiç sorun yaşamadım 
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Yazmaya usunen ben:D

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Eyvah bnm devlette olacak boyle seyler okudukca korkum artiyor.
0 oy
(454 puan) tarafından
Saatlerce Suni sancidan  ölüyordu bebeğim  acil Sezaryana alındım :( kötü anı şükür sağlıklı şimdi 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Sezeryandı şükür hersey guzel gecti :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,072 göst.
20 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
29 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,119 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,221 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (23,897 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,831 soru

24,145,390 cevap

334,649 kullanıcı

...