Ay bunu anlatacağım vallahi. 16 17 yaşlarında falanım o zaman bir sevgilim vardı sonra biz onunla buluşmaya gittik benim yanımda iki arkadaşım var onun yanında da iki erkek arkadaşı var toplamda 3 kız 3 erkektik gittiğimiz yer böyle piknik alanıydı tabii orada lavabo falan da vardı. Neyse piknik falan yapıldı işte sohbet muhabbet gülüşme eğlenme falan sonra benim kız arkadaşlarım tuvalete gittiler tabii onlar diğerlerini tanımadıkları için hiç utanmadılar gittiler ama ben yanımda sevgilim olduğu için çok utandım ve tuvaleti kullanamadım e gün boyu da piknik alanında kalmışız lavabo ihtiyacımı gidermemişim. Neyse sonra pansiyona geldik biz pansiyonda kalıyorduk bu arada odalar 8 kişilikti her tarafta parke var sadece ortada ufak bir halı var odaya girdik ama ben böyle aşırı sıkışığım yani patladım patlayacağım kemerimi açmaya uğraşıyorum ben kemerimi açmaya uğraşınca benim arkadaşlarımdan bir tanesi komik bir şey anlattı ben gülmeye başladım ve altıma birazcık kaçırdım sonra benim arkadaşlarım benim altıma kaçırdığımı görünce hepsi birlikte bana güldüler onlar güldükçe ben daha da güldüm güldükçe daha fazla altıma kaçırdım ve paçalarımdan böyle halıya falan aktı ama nasıl gülüyoruz neyse sonra çok fazla rezil oldum .Sonra bizim odanın karşı tarafında boş kullanılmayan bir oda vardı bizim halıyla gidip karşıdaki odanın halısını değiştirmiştim ve o odaya bir ay boyunca kokudan girilmedi her giren bu ne koku falan diye soruyordu ama tabii ki ben hiç üstüme alınmadım arkadaşlarım da sağ olsun hiç kimse hiçbir şey söylemediler