0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar bugün küçük kizimin basina bir kaza geldi bu arada kizim 2 yaşında.  Kizimin ayağına bugün masa düştü tam ayağının ustune parmaklara yakın cok ağladı hastane ye götürdük doktor röntgen cekip çatlamış dedi sadece başparmağın olduğu bölge de azicik çatlama var dedi ve alçıya aldı.  Alcı normalde 3 gün durması gerekiyodu ama kizim cok ağladı ve surekli alçıyı çıkarmaya çalıştı ve bende mecbur aglamasina dayanamadım ve çıkardım suan ustune basiyo ve yürüyebiliyo.  Acaba bir sey olurmu . Yani o çatlaklık iylesirmi . . Biliyorum hata yaptim alçıyı çıkarmakla

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
İleride daha büyük sorunlar olur gidip yeniden alcilat
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Alçıyı sıkacak şekilde yaptılarsa belki rahatsız olmuştur.bence gidip tekrar yaptırın.
(25 puan) tarafından
Çok sıkmamıştı aslında parmak uçları acikti
(402 puan) tarafından
Konuşup anlatmaya çalıbın öncesinde alğştırın hatta siz di ayağınızı sarıp oyuna dönüştürün heveslendirin
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Çatlak kırığa dönüşebilir. Keşke çıkarmasaydın. Geçmiş olsun kuzuya ❤️ 
(25 puan) tarafından
Çok teşekkürler . Yani doktor kırık olmadığını olsaydı ameliyat yapicakti . Sadece parmağının ayakla birleştiği o nokta da çok hafif bir çatlak ve ezilme olduğunu söyledi aslinda 3 gün duracaktı sadece
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım taksa iyi olur yanlış iyilesir
(25 puan) tarafından
Yani geri takılsa takarım ama çıkardım . Şuan çok pişmanım ama . Yürümesinde bir sıkıntı yok aslinda
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Tekrar alçıya alsınlar canım basmasın üzerine yanlış falan kaynarsa daha büyük problem olur. 
0 oy
(490 puan) tarafından
Doktor anlatırken duymuştum. alçısız da kemik iyileşir ama biz düzgün iyileşmesini istediğimiz için alciya alıyoruz dedi. 

Çok geçmiş olsun. Benim kızım da ayağını burktu düştü, kirik çıkık çatlak yok ama yürüyemiyor basamıyor yumuşak doku ezilmesi dedi 2 gün oldu yürümüyor 
0 oy
(53,958 puan) tarafından
geçmiş olsun canim
(25 puan) tarafından
Çok teşekkürler
0 oy
tarafından
Yam.uk kaynar bence birdaha gotur doktora ilerde sorun acabilir
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ne demek dayanamadım çıkardım. Annesi sen annesin. O çocuk. Yarın sen ağlamak istemiyorsan bugün bazen ağlamasına müsaade etmen gerekiyor. Ağlasın ama alışır kafasını dağıt al kalemi boyayı eşine alçıyı boya oyna eğlendir dikkatini başka yere çek ne demek ağladı diye çıkarmak ya anlamıyorum ben sizi. Nereye kadar böyle ağlayarak istediğini yaptıracak. Muhtemelen bir şey olmaz ama olursa vicdan azabına nasıl dayanacaksın!!!! Burda bizden teselli arama bence o alçıyı yenilettir. 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,750 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minnos_1 (8,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 477 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.