Daha 8 aylık evlisiniz ve üstelik bi can taşiyosun onun canını kanını ve sana bu şekilde mi konuşuyo bırak ölsün geberesice. Senin duyguların hiç mi yok canin hiç mi yanmiyo üzülmüyosun gebe gebe bunları duyuyosun dünyaya bi can getirmek bi anne için ne kadar telaşlı stresli kaygılı endişeli bir durumdur bunu anca bi anne anlar. Seni seven ve anlayan sana yardımcı olan destek olan eşte çok önemlidir. A.ş.a.ğ.ı.l.ı.k eşinde sana bunları mi diyo bırak canı cehenneme kendine güven ve ayaklarının üzerinde dur kimsen yoksa devletten yardim al esra erol'a bile cik anlat durumunu böyle böyle de en azından o pislik kocanda rezil olur sanada yardımcı olurlar güven inan kendine anne olucaksin evladın seni örnek alıcak çok zor biliyorum insan yaşamadan seni anlayamaz ama bizde sana yol gösteriyoruz burda canım. Kendini üzme değmez allahindan bulsun inşallah çok pişman olur ve onun için; iş işten geçmiş olur kaybetmiş olur seni ve bebeğini rabbim seni görüyo ve duyuyo dua et sabırlı ol yardim iste devletten sesini duyur