0 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
Esim beni sevmiyor 5 aydr böyle diyor zaten 8 aylık evliyiz sahte hesap kadın hesabı  açmış eski evleneceği kadının takip etmiş herseyin beğenmiş 4 aylık hamileyim ve çok kötü davranıyor 

24 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Peki neden evlendin ve hemen hamile kaldın be kardeşim 
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Niye evlendin bacım o zmn bu hödükle
(26 puan) tarafından
Nerden bilebilirdim
0 oy
(304 puan) tarafından
Böyle nasıl ömür sürdürmeyi düşünüyorsun? 4 aylık hamileyim diyorsun 5 aydır adam seni sevmediğini söylüyormuş. Çocuk neden yaptın böyle birinden? 
(26 puan) tarafından
Anlayamadım önceleri
(304 puan) tarafından
Ee düzelme şansı yok mu? Çok yeni be kuzum evliliğiniz.
(26 puan) tarafından
Yok ozur bile dilemedi hala konuşmuyor
(304 puan) tarafından
Neyse hemen karalar bağlama bakalım. Zamana bırak. Sevmese çocuk yapmaz senden. Bide böyle düşün. Şeytan girmiş işte aklına umarım hatasını anlayıp yuvasına tutunur.
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Daha 8 aylık evlisiniz ve üstelik bi can taşiyosun  onun canını kanını ve sana bu şekilde  mi konuşuyo bırak ölsün  geberesice. Senin duyguların hiç mi yok canin hiç mi yanmiyo üzülmüyosun gebe gebe bunları duyuyosun dünyaya bi can getirmek bi anne için ne kadar telaşlı stresli kaygılı endişeli bir durumdur bunu anca bi anne anlar. Seni seven ve anlayan sana yardımcı olan destek olan eşte çok önemlidir.  A.ş.a.ğ.ı.l.ı.k  eşinde sana bunları mi diyo bırak canı cehenneme kendine güven ve ayaklarının üzerinde dur kimsen yoksa devletten yardim al esra erol'a  bile cik anlat durumunu böyle böyle de en azından o pislik kocanda rezil olur sanada yardımcı olurlar güven inan kendine anne olucaksin evladın seni örnek alıcak çok zor biliyorum insan yaşamadan seni anlayamaz  ama bizde sana yol gösteriyoruz burda canım.  Kendini üzme değmez  allahindan  bulsun inşallah çok pişman olur ve onun için;   iş işten geçmiş olur kaybetmiş olur seni ve bebeğini rabbim seni görüyo ve duyuyo dua et sabırlı ol yardim iste devletten sesini duyur

(26 puan) tarafından
Ustelik ben biraz sinirlendim ama o daha çok dövdü beni

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,032 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizliiii (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 307 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 531 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Leylow_ (53 puan) tarafından soruldu