0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,061 puan) tarafından

Kızlar çok bunaldım derdimi anlatacak kimsem yok tek sizler varsınız bu ailem beni çıldırtacak artık yetti bugün. Kredi cekicek mis abim eşim memur oldu için ona kefil ol dedi esımde öyle işi hiç sevmez bide bizimkiler biraz sorumsuz odmezler falan neyse eşim gecistirmis beni aradılar yok işte böyle dedi diye bende yanımda konuştu biliyorum ama işte dedim biz kendi borcumuzu oduyemiyoz para varken yüzümüze bakmazlar para bittimi bizi bilirler neyse bende biz kefil olmicaz dedim yok esin böyle yok şöyle nankör bunlar eşim annm ameliyat oldu kanserdi geldi öğlen yemek hazırladi yemek yedirdi hastanesi için izin aldı götürdü getirdi nişanlı iken yaptı en ufak hataları saydı bana okadr mal geldi amcamlardan bolustu bir kurs verilmedi bna hepsi abilere gitti evleri alındı arabaları var işleri var ikisininde bana aylık Bi dogalgazmi ödüyorlar diye demedikleri kalmadı yok bida para verirseniz ona hakkımı helel etmem demiş büyük abim falan ben naptm onlara elimde avucumda e varsa verdim çalışıp çocuğuna bez mama almadı ben baktım büyüttüm çok bunaldım artık esımde üzülme benim ailem yok seninde var ama seni uzmelerine izin veremem dedi çok ağladım 5 aylık kızım var düğünde yardım etmediler kredi ile düğün yaptırdık yok düğün olmazsa olmaz mis yoksa nikah tan evlencektik direk borç üstümüzde 100 bin TL borç var bebek oldu içe sıkıştık bide bunlar vurdu içe perişan oldum ne yapicam bilmiyorum çok kötüyüm k.b uzun oldu ama sizden başka anlatabilcem kimsem yok :(:'(

5 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından
Canim maalesef herkes şanslı doğmuyor. Siz kefil olmayarak en iyisini yapmışsınız. Kafaniza takmayın cidden abiniz fena bir insanmış. Böyle dolduruşlar hiç hoş değil. Eşin ne güzel destekliyor seni benim eşimde böyledir. Bunun değerini bil ve şükret böyle bir adama sahip olduğun için. Bak görüyoruz neleri var. Eşi sahip çıkmıyor ailesi desen kötü. En azından eşin senin üzülmene müsaade etmem diyor bundan güzeli var mı 
(4,061 puan) tarafından
Eşim Birtane dır onun sayesinde herseyi gördüm Bn o evde köle gibiydim sanki hiç aileden değilim gibiler çok zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy boyle ailenin senin hayatında olmaması daha doğru önemli bisey olmadı surece muhatap olma 
(4,061 puan) tarafından
Öyle düşünmüyorum artık çok şey yaptım onalr için am ahaketmiyor hiç biri
0 oy
(3,999 puan) tarafından
Kefil olmamak da iyi yapmissiniz  ailen seni de dusunmesi gerekiyo illa kefil olmak zorunda degil esin sen vicdani rahat tut senin bisey dememissin aile karsi uzulme ınşallah  hersey yoluna girer
(4,061 puan) tarafından
Ins canım inş ama bu saatten sonra hiç bisi eskisi gibi olmaz ☹️
(3,999 puan) tarafından
Dogrudur zamn ne gostericek bilemeyiz tabi umarim duzelirler
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım çok saol okuyup yazdığınız için Allah razı olsun
(3,999 puan) tarafından
Cumlemizden Allah razi olsunn
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım çok saol okuyup yazdığınız için Allah razı olsun amin canım bnm
(3,999 puan) tarafından
Ne demek canim  dertlesince iyi geliyo  insana
(4,061 puan) tarafından
Gerçekten çok iyi geldi en azından biraz içim bosaldi canım çok saol gerçekten
(3,999 puan) tarafından
Aynen oyle insan iyi oluyo buraya yazip dertlesince ne demek bisey degil :):):)
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım ilk defa yaptım ama rahatladım gerçekten birazda olsa ☹️
(3,999 puan) tarafından
Allah ferahlik  versin
(4,061 puan) tarafından
Amın kuzum amin
(3,999 puan) tarafından
Amin :):)
0 oy
tarafından
Güveniyorsanız kesinlikle kefil olmayın kuzenlerimin babamın çerveremde bir çok kişi en yakınları tarafından zorda kaldı 10 çektilerse faiziyle 30 ödediler borçla evlenmek çok çok zor evlenirken çektiğimiz kredi 3 ay sonra bitiyor yıllardır ödedik zarar görüyorsan uzak durman ailenden daha iyi 
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım benim öyle
0 oy
(12,963 puan) tarafından
Menfaat için yanında olacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi eşin doğru olanı yapmış üzülme 
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım bende istemedim zatn ☹️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 370 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
0 oy
19 cevap 1,156 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
5 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,835 cevap

331,132 kullanıcı

...