Kızlar çok bunaldım derdimi anlatacak kimsem yok tek sizler varsınız bu ailem beni çıldırtacak artık yetti bugün. Kredi cekicek mis abim eşim memur oldu için ona kefil ol dedi esımde öyle işi hiç sevmez bide bizimkiler biraz sorumsuz odmezler falan neyse eşim gecistirmis beni aradılar yok işte böyle dedi diye bende yanımda konuştu biliyorum ama işte dedim biz kendi borcumuzu oduyemiyoz para varken yüzümüze bakmazlar para bittimi bizi bilirler neyse bende biz kefil olmicaz dedim yok esin böyle yok şöyle nankör bunlar eşim annm ameliyat oldu kanserdi geldi öğlen yemek hazırladi yemek yedirdi hastanesi için izin aldı götürdü getirdi nişanlı iken yaptı en ufak hataları saydı bana okadr mal geldi amcamlardan bolustu bir kurs verilmedi bna hepsi abilere gitti evleri alındı arabaları var işleri var ikisininde bana aylık Bi dogalgazmi ödüyorlar diye demedikleri kalmadı yok bida para verirseniz ona hakkımı helel etmem demiş büyük abim falan ben naptm onlara elimde avucumda e varsa verdim çalışıp çocuğuna bez mama almadı ben baktım büyüttüm çok bunaldım artık esımde üzülme benim ailem yok seninde var ama seni uzmelerine izin veremem dedi çok ağladım 5 aylık kızım var düğünde yardım etmediler kredi ile düğün yaptırdık yok düğün olmazsa olmaz mis yoksa nikah tan evlencektik direk borç üstümüzde 100 bin TL borç var bebek oldu içe sıkıştık bide bunlar vurdu içe perişan oldum ne yapicam bilmiyorum çok kötüyüm k.b uzun oldu ama sizden başka anlatabilcem kimsem yok
1,487,007 soru
24,309,544 cevap
344,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın