0 oy
1,294 göst.
Diğer kategorisinde (1,294 puan) tarafından
3 yıllık evliyim. 3 hafta önce ağır korona geçirdik bebeğimde dahil. Eşim karaciğer nakli oldu o yüzden onunki çok ağırdı ve ben 1 yaşındaki bebeğimle hastane köşelerinde ağladım 15 gün boyunca hep.. Kaynanam oğlunu arayıp beni 1 kere arama yapmadı halbuki bi alo demesini bi desteğini beklemiştim başka inanın bişey değil. üst katımda oyuruyorlar bide... 15 gündür oğluyla her konuştuğunda bi selam söyle bile demiyor bir gram bizi düşünmüyormuş... Neyseki şimdi oğlumun doğum gününü yapcam çarşamba günü.. Sırf eşimin hatrına annesini çağırcam siz olsanız evinize gelen kişinin yüzüne güler misiniz ? Yaşadıklarım çok ağır şeylerdi o yüzden sesine tahammülüm yok çok kırgınım.. Önceden iyi bir kayınvalideydi ama 1 yıldır kaynanalık yapmaya başladı torunu oldukyan sonra 

27 Cevaplar

+2 oy
(8,579 puan) tarafından
Kötü günümde beni sormayacaksa ne isim olur o kadnla
(1,294 puan) tarafından
Eşim ile daha dün yine tartıştım :( çarşamba günü annenin yüzüne sen gülersin artık benden 1 gram güleryüz beklemesin diye :( eşim beni haklı görüyor çok zor süreçten geçtik ama nasıl davranacamda evime gelen kişiye ben . işk defa başıma böyle bişey geliyor
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ah canım napiyosn iyimisin
tarafından
Şimdi açtığın postu okuyordum bildirimi görünce buraya yazayim dedim canim ne kadar kendini parcalasanda haklı da olsan asla ama asla yaranamıyorsun kimseye valla ben de şu an inceldiği yerden kopsun derler ya o raddedeyim kendi ailesi ağızlarına da s...... yine onlar haklı ne kadar bizi tutuyor gorunseler de bi yerde patlak veriyorlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah canım
(1,294 puan) tarafından
Eşimle gece barışıldı ilk defa bu kadar çok tartıştım zaten ömrümde :( o da çok ağladı bende :( oğlum uyuyordu sevip sevip ağladıkça dayanamadım. yine hatrı için teklifte dahi bulundumda. Senin hatrın için bugün çağrılsın annen tamam gelsinler dedim. Asla çağırmam ben çağırdım ve gelmediler. Tükürdüğüm yüzü birdaha yalamam ben işleri yok artık görüşmemde dedi. Napcak bilmiyorum tabi bu saatten sonra. Kaynanam arayıp duygu sömürüsü yapıp doldurmaya zaten çalışırda. Oğlumun huzuru bozulmasın diye uğraşmaz . dün çıkıp gitcem diye eşim bile korktu da zaten hayatımda ilk defa eşyalara dahi zarar verdim o kadar kötü nasıl olabildim bilmiyprum :(
(5,725 puan) tarafından
Ay baristiginiza çok sevindm kuzum. Adam iyi belli sen eşinden sorun yaşamadnn hiç öyle demiştin postunda daha öncede. İnşallah kayinvaliden arayı bozmaya calismaz
(1,294 puan) tarafından
Allah eşimden binlerce kez razı olsun eşimle sorunum yok.  Kaynanamın yüzünden tartışıyorum son aylar hep. Diğer gelininede aynısını yaptı ama o kız küfürleride saydı hakaretlerde ettti susmadı ama 2 ay sonra yüzüne bakıp yalaklandı sizde para var küsermiyim ben hiç diye.. Ama ben küfrümüde etmem hakaretimide ama sessizce tamamen uzaklaşacam . Görmesin birdaha beni ve oğlumu. Çünkü ben çok sessiz yapıda birisiydim ve artık ne derece dolduysam dün kendimi tanıyamadım herşeyi göze alcak hale sokmuştu beni. Uzak durmam benim için daha faydalı
(5,725 puan) tarafından
Yalakalar kendini bişey zannediyor ama sen karakterinden vazgeçme inşallah iyi olursunuz kuzum yaa
0 oy
(415 puan) tarafından
Gulmem kptu gnumde ynımda olmayanın ıyı gunumde hiç işi yok.. 
(1,294 puan) tarafından
Bife ben buna durumda laf soktum. Kötü günimde yanımda olmadığı için dostumu düşmanımı öğrendim dedim.. Okudu zeki birisi ve anladı.. Şimdide yüzüne gülmem diyorum ama bunu nasıl başaracam o gün evde ben
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun çok zor günler bilirim. Ama kayınvalidem beni aradı eşimi aramadı annemde beni aradı eşimi aramadı. Sonuçta siz ailesiniz bu küsmek için bı sebep değil ki? Ha seni aramış ha eşini..  ama sanırım başka yaptığı şeylerde var belli.. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ya
(1,294 puan) tarafından
Canım beni aramıyorsa bile eşime sorması gerekmezmiydi. Gelinim nasıl torunum nasıl iyiler mi diye. 1 yaşındaki bebeğime onlar yüzünden geçti korona. Bizi bile sormadı.. Babam 2 ay hastanede yattı ve aynı durumu o zamanda yaptı bana. Ama bizden ailemden bişey istemek olsun o zaman arayıp sormasını biliyor. Zoruna kimin gitmezde :(
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bir daha yüzlerine bakmam ya ne doğum günü
(1,294 puan) tarafından
Eşimin hatrı için sırf. İnan başka hiç bir şey için değil.. Ve ben o gün yüzüne soğuk olmak istiyorum.. O an sadece çocuğumla mı ilgileniyim muhattap olmamak için onla. Napcam. Nasıl davrwnacam bilmiyorumda hiç daha önce böyle bi durumum olmayınca :(
(14,201 puan) tarafından
Senden önce onlar oğlunun hatrını bilip sana bi naptın bir şeye ihtiyacın var mı diye sorsalardi ben olsam kesinlikle çağırmam kocamın hatırı bir köşede kalsın o belki affeder bunu ama ben affetmem
(1,294 puan) tarafından
Haklısın :( her zmanki yufka yürekliliğimi bu konuda yapmamaloyım. Eğer yaparsam nasıl olsa naparsak yapalım affediyor moduna giriyor
(1,294 puan) tarafından
Ve kaynanam evime gelmedi.. Son saniye çağırmışız çağırdınız mı ds gelelim dedi eşime... Ve eşim bana dönüp ne dese beklersiniz "annem bu konuda haklı". Peki ya ben 1 aydır ne çekiyordum ? O zaman kim haklıydı ? 2 saattir eşimle tartıştık bağırmaktan boğazım dahi ağrımış ilk defa böyle olduğumu biliyorum. Büyüklük yapıp oğlumun hatrı demedi. Kavga edelim diye böyle yaptı daha da dolduracak ileriki günlerde.... Bendd  sinirle eşimi Yarın bu evde evladınla ben olmayacağız bu saatten sonra annenle kal boşanılsın dedim.. O sinirim çok kötüydü. Her zaman en mutlu anlarımı mahvetti 3 yıldır kaynanam. Oğluna bile doluyum aklım almıyor
0 oy
tarafından
Cook geçmiş olsun.  Ben olsam çağırmam bile. Insan unutamıyor ki sen ne kadar yüzüne gülmek istersen işte.  Onun her yüzüne baktığında aklına geliyo gülemiyorsun
(1,294 puan) tarafından
Gülemem yüzüne aslaa... Ben 15 gğn o kadar ağladım ki eşim riskliydi ciğerlerine indi soluk alamıyordu 1 yaşındaki bebeğinle hastane koridoruna oturup ağladım. Tanımadığım kadın yanıma geldi kızım dik dur eşin için evladın için diye :( düşünebiliyormusun tanımadığım Kişi.. Ben bunu nasıl unuturum.. Napcam ben evime geldiğinde bişey söyleyin lütfen. Soğuk olduğumu bilsin istemiyorum çünkü yakınlık
tarafından
Çok zor gerçekten.  Hoşgeldin dersin bide güle güle çok bile
(1,294 puan) tarafından
Alıştı her dediği laftan 2 gün sonra yüzüne gülmeme. Ama bu sefer asla öyle olmayacak. Yine öyle bekliyor unutur güler yüzüme diye. Sa lak değilim onun yaptığını bana düşmanım yapmazdı. Ben onun kanından canından olan evladı için döndüm dolaştım ne kadar el kızıda olsam bunun bile hatrı olmalıydı
0 oy
(15,122 puan) tarafından
Şimdi ben de eşimin hatrı kısmına takılıyorum böyle olunca. Annesinin hatrı varsa evladını doğuran kadının da hatrı olmalı ve benim hatrımı da sayıp önce annesine neden böyle davrandın diye sormalı 
(1,294 puan) tarafından
Tam tersi 3 yıldır hep arkamdaydı hep annesinin huyunu bildiği için laf bile dedirtmedi. Ama bu konuda haaklı dedi çıktı.. Sebebini biliyorum da. Annesigil ile tartışacak ve tartışmayı sevmediği içinde annemle aram bozuldu diyor.. Tek sebep bu.. Ama benimle tamamen bozuldun onu bilmiyorsun. Hemde tamamen...
(15,122 puan) tarafından
Canım hasta iken senin yanında olmaması kayınvalideni olabilecek en kötü noktaya koyar sen diyorsun ki hastanede eşimi yalnız bekledim ben elimde bebeğimle bunu görmüyor mu eşin nasıl annem haklı der senin ne kadar kırgın olduğunu görmeli ki bana kalırsa çağırman bile büyüklük. Beni kaybetti deme ama sen eşinden razı imişsin şimdiye kadar yıkılıp kaynananın istediğini verme ona. Şu an çok üzgün ve hayalkırıklığı içindesin. Ama bir sakinleş eşin de seni anlayacaktır ama sakin ol sana yazık kuzuna yazık
(1,294 puan) tarafından
Çok ağladım: ( bitti diyip duruyorum: ( ağlıyor eşim öyle :( bu hzle sokan o lanet kAdın utansın..
(15,122 puan) tarafından
Sakin ol gülüm bak ne atlatmışsınız hastalık halini düşün ne çok üzüldün ona bir şey olacak diye değmez vallahi değmez. İstediklerini verme onlara yuva bu bir kara kalp istedi diye yıkılır mı hiç eşini de kendini de yıpratma evladın da üzülüyordur annesi güçlü ol hesabını sen gör o kadınla ama yuvana zarar verme yıkma
(1,294 puan) tarafından
Eşimle gece barışıldı ilk defa bu kadar çok tartıştım zaten ömrümde :( o da çok ağladı bende :( oğlum uyuyordu sevip sevip ağladıkça dayanamadım. yine hatrı için teklifte dahi bulundumda. Senin hatrın için bugün çağrılsın annen tamam gelsinler dedim. Asla çağırmam ben çağırdım ve gelmediler. Tükürdüğüm yüzü birdaha yalamam ben işleri yok artık görüşmemde dedi. Napcak bilmiyorum tabi bu saatten sonra. Kaynanam arayıp duygu sömürüsü yapıp doldurmaya zaten çalışırda. Oğlumun huzuru bozulmasın diye uğraşmaz . dün çıkıp gitcem diye eşim bile korktu da zaten hayatımda ilk defa eşyalara dahi zarar verdim o kadar kötü nasıl olabildim bilmiyprum :(
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Gulmeyi bırak yüzüne söylerdim bende varım diye 
(1,294 puan) tarafından
Durumda onun göreceği şekil bunu paylaşmıştım.  Çok zeki olduğu içinde anladı zaten..
Covıd 19 nedeniyle eşime olan bu üzüntümde  kötü olduğumu düşünerekten beni sürekli arayan mesaj atan, dik durmam için bana destek veren, güç veren, hep yanımda olan annem babam abilerim ve tanıdıklarım iyi ki varmışınız. Ben en güzel dersimi bu hastalıklar sayesinde aldım.
Çünkü "kötü günlerin iyi tarafları da oluyormuş. İnsanları tanıyormuşun. Özellikle de yanında sandıkların meğerse çok uzağında oluyorlarmış."
Eşime olan ağlamamda benim ne hâle geldiğimi  düşünmeyen bana bi destek için alo demekten aciz olanlar  bu saatten sonra sanki beni düşünüyormuş gibi beni asla aramasın artık lütfen. dostum düşmanım kim bu süreçte ayıkladım ben. 
(4,655 puan) tarafından
Kesinlikle iyi yazmışsın eşşek değilse anlamamıştır ki oğlunu merak edip seni araması ve seninde nasil olduğunu sorması lazımdi...
(1,294 puan) tarafından
Acaba yazmasam mı diyordum zaten hala hatrımı sormadıkça diyorum ki iyi ki de yazmışım hiç pişman değilim valla. O kadar saf sa lak bişeydim ki gözümü çok iyi açtı.
0 oy
(453 puan) tarafından
Zaten koronayı atlattıysam evde başkalarıyla asla doğum günü yapmazdım kocam oğlum ben kutlardım kendin diyosun zor geçti diye zaten şuan durumlar kötü boşver nasipse sonraki sene herşey güzel olursa kalabalık yaparsın ama şuan aileniz dahi olsa riskli kendi minik ailenle kutka
(1,294 puan) tarafından
İstesemde onlarla ayrı takılamıyorum ki :( ortak iş yerleri var babası ile. Yani aynı ortsmdalar sabahtan akşama kadar. Biz virüs olsak dakikası onlar oluyor. Onlar olsa biz oluyoruz :( eğer ayrı yerde çalışsalar görüşme durumu olmasa böyle bişey asla yapmazdım inanki
(453 puan) tarafından
Tüh ya birlikte çalışmaları kötü ama herkesin bünyesi farklı Allah korusun
Boşver o zaman herkes kendine yakışanı yapar samimi olma ama seni yetiştiren aileni temsilen dik dur eşine de ilerde bişey olursa bak ben üzerime düşeni yaptım diyebil şimdiden de bunu takma senin evin senin oğlunun doğum günü o utansın bişeylere müdahale ettirme özel gününüz ün tadını çıkar
(1,294 puan) tarafından
Dün görüntülü aramış doğum gününü nasıl yapcaksınız ne alcaksın masa mı hazırlayacanda diyor eşime... Karışacak çünkü yine o yüzden... Eşimde " yaa sen napacaksında biz ayarladık herşeyi işte gel otur ye iç git " dedi. Karışma diyor işte kısacası ama yok.. Benim kendine küs olduğumu biliyor evine gitcem mecbur yüzüme gülecek diyor. Ama işk defa içimden gelmiyor ilk defa bir insana karşı soğudum hayatımda.. Zor zaman geçirmesem eminimki yine saftım soğumazdım ama çok ağır zaman geçirdiğim için unutamıyorum zaten
(453 puan) tarafından
Gülme zaten gülmek zorunda değilsin ama kendine o var diye o günü zehir etme herşeyini hayal ettiğin gibi hazırla ona hiç fırsat kalmaz bişey demeye kalkarsa kibar ama iğneli lafını sok gülerek salınarak gez kocanın dibinde dur Gül mutlu olduğunu onu umursandığını göster bazı insanları hayatımızdan atamıyoruz ama o nasıl kendini üzmüyorsa sende kendini üzme hayat kısa
(1,294 puan) tarafından
Kendi annemgille aynı çağırmayacam zaten bilerekten. İlk kendi annemgili çağıracağım için onlarla güle oynaya yapcam doğum günümü. Diğerleriyle kötü olsada umrumda olmaz güleryüzlü olunmasında zaten onlarda geldiğine pişman olsun
0 oy
(867 puan) tarafından
Sahsen bn çağırmam bile doğum. Gününe zaten koranada var 
(1,294 puan) tarafından
Babası ile aynı yerde çalışıyorlsr o yüzden istesekte koronadan kaçamıyoruz sabahtan akşama kadar birlikte onlar :( çağrıldı bile ve nasıl davrancam bilmiyorumda
0 oy
(72 puan) tarafından
Asla gülmezdim biz nisanliyken ailecek iyilerdi yüzümüze güldüler bizde adam sandık sonradan döndüler ailecek eşimde dahil buna benim yanımda sözde ailesine kiziyo bi telefon ediyorlar sözde koşup gidiyo şahsen ben gitmek istemiyom  beni  hizmetçi gibi görüyorlar bu hafta pişman oldum hamile hamile yer kirgilatti torunları batırmış  gorumcemin benim isim mi yapmak herkes oturuyo beni kaldırıp çay suyu koydurdu gugumden hamile kadına da bu yapilmaz çok içime koydu kendi kızlarına yaptirmayip  bana yaptirnasi o gece kavga ettim esimlede
(72 puan) tarafından
O varken cocugunla ilgilen gülme gerekmedikce konuşma  yanında.  Bu hafta bana yapılan gerçekten zoruma gitti 7+3gunluk hamileyim en dikkat etmem zamanda bana öyle davrandı dün geceden beri ağrıdan duramiyom. Ben yüzlerine güldükçe tepeme çıktılar  ama artık buna izin vermiyecem.  Annem bana iş yaptırmaya kıyamazken kaynanamin evde 2gorumce dururken bana yaptirmasi hiç doğru değil. Bide hamileyim sonucda ben ama inşallah kendi kızı da çeker bana yaptirdiklarini eşimle kavga ediyom hiç bisi yok gibi davranıyor gözüyle gördüğü halde 1gun izni var oraya gidiyoz bana vakit ayirmiyo  ama artık aileme diyecem konuşsunlar ben hizmetçileri değilim .  Sende canım mesafeni koru kendini ezdirme yoksa üzülen bizler oluyoz
(1,294 puan) tarafından
Eşin arkandaysa eğer umursama salla. Birde hamileymişin en riskli zamanların. Valla kimse kendi annemiz gibi olmuyor hiç kimse hemde. El kızı diyip yapmadıklsrı kalmıyor. Herkes Allahından bulsun zaten
(72 puan) tarafından
Amin canım inşallah  bana böyle yapan zaten biyerden çıkar inşallah eşim genelde oraya gidince ailesinin taraf oluyor canım ama artık ailemi devreye koyacam benimkide can
(1,294 puan) tarafından
Ve kaynanam evime gelmedi.. Son saniye çağırmışız çağırdınız mı ds gelelim dedi eşime... Ve eşim bana dönüp ne dese beklersiniz "annem bu konuda haklı". Peki ya ben 1 aydır ne çekiyordum ? O zaman kim haklıydı ? 2 saattir eşimle tartıştık bağırmaktan boğazım dahi ağrımış ilk defa böyle olduğumu biliyorum. Büyüklük yapıp oğlumun hatrı demedi. Kavga edelim diye böyle yaptı daha da dolduracak ileriki günlerde.... Bendd  sinirle eşimi Yarın bu evde evladınla ben olmayacağız bu saatten sonra annenle kal boşanılsın dedim.. O sinirim çok kötüydü. Her zaman en mutlu anlarımı mahvetti 3 yıldır kaynanam. Oğluna bile doluyum aklım almıyor
(72 puan) tarafından
Benim esimde oyle canim surekli kendi ailesini on planda 2haftadr benim aileme gitmez  kendi ailesine  gelince hastada olsam alip goturur hamile hamile agridan gece kivranan benim ama ailesi bile düşüncesiz  6 7aydir evliyiz ama bi kere kapimi acip gelmediler kuzenim intahar etti arayip bas sagligi vermediler bile  ben nisanlanip ayrilmistim 1sene sonra  evlendim belkide o yuzden bana oyle davraniyor ailesi kendi kizlarina kiyip is yaptirmiyorlar bana hamile hamile is yaptiriyorlar  varsa yoksa kendi ailesine para veriyor ailemde az kaldi arayacam agzima geleni diyecem biz seni hizmetci vermedik zorlada vermedik oyle halleri vardi köyden bulsalarmis dedi bazen dayanamiyorum ya harclik para bile vermiyor  bana dogru duzgun maasi napiyo hic bilmiyom para sakliyor benden
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Cagırmazdım bile 
(1,294 puan) tarafından
Emin ol ki öyle bir insan ki haksız d aolsa asla haksızım demez ve haklı olmak için bağırır çağırır elinden geleni yapmaya kalkar. Büyüklük yapmaz. Ben büyüğüm susuyum demez... Ben ömrümde küfür hiç etmedim ama 50 yaşındaki kaynanam eder. Sen düşün.. Ve eşimde zaten bana hak veriyor yüzüne gülmem çarşamba günü diyorum da haklsıın diyor adam . düşün kendi annesine :(
(2,123 puan) tarafından
Canım öyle bi kadına surat assan bile anlamaz ki çagırınca senin huzurun kaçıcak ister istemez sende gergin olcaksın ama o gün senin icin ozel bi gün ben yerinde olsam çagırmazdım madem esinde biliyo annesini bişey demez diye düşünüyorum
(1,294 puan) tarafından
Zaten ben kendi ailem ile birlikte bile çağırmıyorum onları. Çünkü birlikte çağırsam annem ile konuştukça canım sıkılacak . en azından kendi annemgilin yanında doyasıya eğlenip doğum gününü yaparım. Onun yanında da somurtup otururum zaten doğum gününü yapmış olcam oğlumun eğlenmesinlerde umrumda olmaz... Aslında haklısın çağırmayacsksında işte
(1,294 puan) tarafından
(2,123 puan) tarafından
Son dakkaya kadar tavrını koy canım eşine deki ben o kadar şeyden sonra sırf torunudur sen mustlu olursun diye gelsin dedim yine ben kötü oldum senin adaletine bırakıyorum heplnizide Allaha havale edlyorum de vicdan yaptır
0 oy
(2,528 puan) tarafından
evine geliyor kötü bişey yapma ama rahatsız olduğunu belirt hiç beni aramadiniz ben yalnız kaldım tek basimaydim de utansin
(1,294 puan) tarafından
Benim kayınvalidem utanacak ? İnanki şu hayatta en son kişiye dedin bunu... Ben onu desem o bişey bulup emin ol haklı çıkar ve kavgayıda çıkartır rezil eder günü gider.. Ben huyunu viliyorum çünkü eşimde biliyor ben büyüğüm diyip susmaz
(2,528 puan) tarafından
o zaman çağırma gelmesin.. hep onlar büyük diye biz alttan alıyoruz boşver biraz da o alttan alsın çağırma eşine söyle
(1,294 puan) tarafından
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Uzak  bir  tanıdık  gibi  davranırım  ama yinede saygımı  bozmam   benim  düşüncen tabi 
(1,294 puan) tarafından
Saygıyı bozmam o konuda kim olursa olsun. Ama yüzünede güleceğimi asla sanmıyorum pek muhattap olamayacam gibi. İçim kalbim istemiyor ilk defa.. Halbuki ben o kişiye annecim annecim diye hitap ederdim
(5,941 puan) tarafından
Boş  ver tanımıyormuş  gibi  davran  anlar  her halde  neden  böyle yaptığını
(1,294 puan) tarafından
Anlar tabii kendi aşırı zeki anlamadığı bişey olmaz ama anlamamış gibi davranır umursamaz gibi yapar
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Mesafeli ol. Eninde sonunda bişey diyecektir sende o zaman söylersin bende zor günümde bekledim senden diye. Zamanı gelince söylenen laf daha etkili oluyor. Onun tepki vermesini bekle söyle lafını geç kenara. 
(1,294 puan) tarafından
Aslında haklısın zaten kendim lafını asla açmayacam çünkü herşelil o haklı olmayı bilir. Ağzı iyi laf yapar ben büyüğüm susuyum demez.. Her hafta yanına giderdim anne anne diye dolaşırdım arkasında.. Şimdi evine gitmeyi hiç istemiyorum bile gidersem yüzsüz gibi hissedecem kendimide o kadar sıkı fıkı olursam
(1,851 puan) tarafından
14 yıllık evliyim önceden bişey olduğunda söylersem beni haksız çıkarıyordu şimdi yeri geldiğinde lafımı söyleyip geçiyorum kenara.Ben bu hayatta intikam soğuk yenen yemekmis lafını çok iyi öğrendim. Anne demek bile gelmiyor içimden bahanesi diye seslenirim bazen. Allah şahit eşimin hatrına katlanıyorum sadece
(1,294 puan) tarafından
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım biliyor musun eşimde bende korana olduk eşim ayakta geçirdi ben evde yatarak üstelik iki küçük çocukla biri emiyor benim akrabam yok zaten  onu geç burda  eşimin bütün akrabaları yakın oturuyorlar herkes sanki o çok hastaymış gibi her gün aradılar hiç kimse  ne Bi akrabası ne annesi ne de benim ablalarım kimse neyin var demedi eşime de dedim bunu bana sordular ya diyor beni sana değil bana sorsunlar dedim ha yüzüne bakıyom mu bakıyom ne yapayım geçim yani
(1,294 puan) tarafından
Aynı durumda olmuşuz :(( peki eşin arkanda olsaydı seni haklı görseydi yine yüzlerine bakıp gülermiydin yoksa mesafe koyarmıydın
(3,701 puan) tarafından
Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz saf salağım Gine bakardım yüzlerine ben ne kadar kırılmış olsam da eşimin canı kanı nereye kadar somurtucan nereye kadar mesafe koyacan hadi koydum diyelim aman benim Bi gelinim vardı hata yaptım kusura bakma mi diyecek esin çocuğun oraya gidecek gülüp eğlenecekler sen evde haksızlıga uğradığınla kalacan ben eşime çok dedim teyzen şunu yaptı yengen bunu yaptı kardeşin söyle diye haklısın dedi herkes kendine yakışanı yapar dedi sonuç Gine aynı mıc mıc
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Canim senin evine geldikten sonra ona surat yapman misafirlerin gözünde sen kötü kisi olursun o snaa nasil davranıyorsa sende ona oyle davran ki anlasin ama bunu misafirlerin önünde yapma kimse sana ne yaptigini bilmez gördüğünü yargilar 
(1,294 puan) tarafından
Misafir kimse olmayacak canım. Kendi annemgili sabah davet etcem. Onları da akşam.. Kendileri olacak bi yani o yüzden surat asmak istiyorum
0 oy
tarafından
Kötü günümde beni aramayan torununu merak etmeyen bir kadını doğum gününe bile çağırmam kocam çocuğum ben bir mum üflerim tamam 
0 oy
(672 puan) tarafından
Kesinlikle sen çağırma. Oglu söylesin o çağırsın. Gelincede onu görmezden gel. Muhatap olma. Başka bir zamanda adabiyla lafını sok. 
(1,294 puan) tarafından
Ben çağırmadım konuşmadım bile canım. Eşim söyledi. Evime geldiğinde de eşime sen ilgilen ben senin annenle muhattap olmam dedim. Çok moralim bozuk öünkü ilk defa ömrümde böyle bir tepki verdim
0 oy
(12,074 puan) tarafından
Ne evime sokarm ne yuzune gulerim eşin görmuyor mu anasının yaptıklarnı gelmesin doğum gunune...
(1,294 puan) tarafından
Görmez olur mu görüyor canım. Sen haklısın diyip duruyr bana. Kendide gitmiyor uzun süredir evlerine.(üst katımda oturdukları halde). Eşime de söyledim zaten çarşamba günü anneni kendin ağırlarsın benden güleryüz ve samimiyet beklemezsin dedim. İlk defa bu ladae tepki verdim zaten. O sıkıntılı gübümde beni bir kez aramayan mutlu günümde sorsada umrumda değil çok zoeuma gitti çünkü

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 579 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 641 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+9 oy
27 cevap 1,147 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.