0 oy
1,306 göst.
Diğer kategorisinde (1,294 puan) tarafından
3 yıllık evliyim. 3 hafta önce ağır korona geçirdik bebeğimde dahil. Eşim karaciğer nakli oldu o yüzden onunki çok ağırdı ve ben 1 yaşındaki bebeğimle hastane köşelerinde ağladım 15 gün boyunca hep.. Kaynanam oğlunu arayıp beni 1 kere arama yapmadı halbuki bi alo demesini bi desteğini beklemiştim başka inanın bişey değil. üst katımda oyuruyorlar bide... 15 gündür oğluyla her konuştuğunda bi selam söyle bile demiyor bir gram bizi düşünmüyormuş... Neyseki şimdi oğlumun doğum gününü yapcam çarşamba günü.. Sırf eşimin hatrına annesini çağırcam siz olsanız evinize gelen kişinin yüzüne güler misiniz ? Yaşadıklarım çok ağır şeylerdi o yüzden sesine tahammülüm yok çok kırgınım.. Önceden iyi bir kayınvalideydi ama 1 yıldır kaynanalık yapmaya başladı torunu oldukyan sonra 

27 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından
O nasıl bi insan ya 
-Reklam-
0 oy
(329 puan) tarafından
Gelirken hosgeldin giderken güle güle derim o kadar daha da muhatap olmam zamanla hatasını anlar telafi ederse muhatap olurum yoksa hep o sekilde gider
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ooo 10 yıllık evliyim burda yaşadıklarımı anlatsam inanın kelimeler yetmez. Son yaptıklarından sonra kıçlarına tekmeyi vurdum. Bırak evime gelmelerini ya hattımı bile değiştirdim. Ne ararım ne arasınlar. Ne ölüme gelsinler ne ölülerine giderim.. Eşime dedim senin anan babandır kızlarımda torunları siz gidin ama bana davet bile etme diye. Kendisi de gitmez. Çocukları bırakır arada bir o kadar. İnanın yüzlerini görmek seslerini duymak bile istemiyorum. O derece iğreniyorum artık. 2 bucuk yıl birlikte oturdum. Onca emek verdim. Eşim çalıştığını kurusuna kadar ellerine verdi. Ne doğru düzgün bir çaput alabildim ne doğru düzgün bir ihtiyac. Coxuk doğurdum doğuma giderken alal acele Bi hastane çıkışını zor aldım. Beşer cektim neler şimdi kapıma gelseler kovarım.. Kimse kusura bakmasın ama onlar insansa bizde insanız. Öyle kötülük edene sen iyilik et devirleri bitti. Anca yemeyi biliyorlar. Sen zor durumda kalsan yüzüne bakmazlar evine adım atmazlar. 3 bilezik taktılar onları da aldılar. Bana bir liralık hakları bile yok. Cocuklarıma da öyle bir paket bez aldıklarını bilmem... Kuru kuruya babaanne dedeyüz diyorlar işte. O yüzden canına yazık değilmi istemiyorsan davet bile etme. Sonra yıllar gecince bakmışsın sinirden ne diş kalmıs ne saç. Kendine etmeden uzaklaştır evinden barkından. Böylesi daha rahat
0 oy
tarafından
Ben olsam hiç çağırmam 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ben böyle kaynanam olsa doğum gününe bile çağırmam
(1,294 puan) tarafından
Ve kaynanam evime gelmedi.. Son saniye çağırmışız çağırdınız mı ds gelelim dedi eşime... Ve eşim bana dönüp ne dese beklersiniz "annem bu konuda haklı". Peki ya ben 1 aydır ne çekiyordum ? O zaman kim haklıydı ? 2 saattir eşimle tartıştık bağırmaktan boğazım dahi ağrımış ilk defa böyle olduğumu biliyorum. Büyüklük yapıp oğlumun hatrı demedi. Kavga edelim diye böyle yaptı daha da dolduracak ileriki günlerde.... Bendd  sinirle eşimi Yarın bu evde evladınla ben olmayacağız bu saatten sonra annenle kal boşanılsın dedim.. O sinirim çok kötüydü. Her zaman en mutlu anlarımı mahvetti 3 yıldır kaynanam. Oğluna bile doluyum aklım almıyor
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Gülerim ama kıçımla kimse kusura bakmasın ama değer vermeyin değer vermeyene 
(1,294 puan) tarafından
Ve kaynanam evime gelmedi.. Son saniye çağırmışız çağırdınız mı ds gelelim dedi eşime... Ve eşim bana dönüp ne dese beklersiniz "annem bu konuda haklı". Peki ya ben 1 aydır ne çekiyordum ? O zaman kim haklıydı ? 2 saattir eşimle tartıştık bağırmaktan boğazım dahi ağrımış ilk defa böyle olduğumu biliyorum. Büyüklük yapıp oğlumun hatrı demedi. Kavga edelim diye böyle yaptı daha da dolduracak ileriki günlerde.... Bendd  sinirle eşimi Yarın bu evde evladınla ben olmayacağız bu saatten sonra annenle kal boşanılsın dedim.. O sinirim çok kötüydü. Her zaman en mutlu anlarımı mahvetti 3 yıldır kaynanam. Oğluna bile doluyum aklım almıyor
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Konusurum ama çok soğuk davranırım. Tepkimi belli ederim. Hatta öyle soğuk olurum ki öyle ortamdan gitmek ister. Sırf kocanın annesi diye yaptıklarını unutacak değilsin. Sen de tepkini koy. 
(3,135 puan) tarafından
ilgilenmeyeceksin o yokmuş gibi davran ona çok koyar zaten.
(1,294 puan) tarafından
(3,135 puan) tarafından
Kadının istediğini yapıyorsun yapma. Aksine mutlu olacaksıniz ki kudursun
(1,294 puan) tarafından
Eşimle gece barışıldı ilk defa bu kadar çok tartıştım zaten ömrümde :( o da çok ağladı bende :( oğlum uyuyordu sevip sevip ağladıkça dayanamadım. yine hatrı için teklifte dahi bulundumda. Senin hatrın için bugün çağrılsın annen tamam gelsinler dedim. Asla çağırmam ben çağırdım ve gelmediler. Tükürdüğüm yüzü birdaha yalamam ben işleri yok artık görüşmemde dedi. Napcak bilmiyorum tabi bu saatten sonra. Kaynanam arayıp duygu sömürüsü yapıp doldurmaya zaten çalışırda. Oğlumun huzuru bozulmasın diye uğraşmaz . dün çıkıp gitcem diye eşim bile korktu da zaten hayatımda ilk defa eşyalara dahi zarar verdim o kadar kötü nasıl olabildim bilmiyprum :( sabah işe uğurlarkende gülerekten uğurladım duysun yukarıdaki o kaynana diye
(3,135 puan) tarafından
Aynen siz mutlu olun o çatlasın

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 579 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 641 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+9 oy
27 cevap 1,147 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,305 puan) tarafından soruldu