+1 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz tatillik bir yere gittik bir bahçenin telinde üzümler vardı aradada yeşil örtü işte ne bileyim macera için mi ne kopartalım minik bir salkım dedik kardeşim bosver abla dedi bende kopar ya nolcak dedim arkada meger sahipleri varmış yiyin gençler helal olsun dedi özür dileriz diyip kaçtım çok utandım. Yani evdede vardı üzüm ama ne bileyim işte çok utandım sonradan. Kızsalar bu kadar utanmazdım heralde. O gün bugündür başkasının yaprağına bile el sürmem :)

7 Cevaplar

+2 oy
(3,154 puan) tarafından
İlk okul 1 e giderken karnım ağrıyordu tuvalete gidebilir miyim dedim öğretmen izin vermedi bende pırt sandım Bi saldım meğer ishalmişim heryerim b***olmuştu hahaha
(3,154 puan) tarafından
Sıçarım böyle işe dercesine saldım
tarafından
Senden sonra her izin isteyene vermistir heralde hahahaha :)
(3,154 puan) tarafından
Sanırsam evet hahaaaa
tarafından
Hahah ay kızlar ya
tarafından
Ahhahah o neydi yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Küçükken doktor annemin poposundsn iğne vuracskti. Çok az açtı bende anne niye açmıyosun iyice diyerek eteğini aşağı sıyırdım sedyede yatarken. Annemle doktor kızarak odadan kovdu beni :D

tarafından
Hahahahah ay çok yaramazmışsın yaaa :)
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Kazagımın koltuk altı hafif yırtılmış bende farkında degilim kayananam dikkatlice koltuk altıma bakınca sonradan farkettim :)) en acısı hafif tüylüydu :))
(3,154 puan) tarafından
Sal gitsin canım ya aman pırt bak ben ilk okulda saldım pırt diye ishalmişim her yer *** olmuştu
(2,123 puan) tarafından
Ahahh insanlık hali vallahi herkesin vardır böyle rezil oldugu anlar :))
tarafından
Hahah olsun ya ne olcak kendi dikaeydi ya kizim ver dikivereyim diye:)
(2,123 puan) tarafından
Yok kız öyle dese daha çok utanırdım hic bisey demedi ben oylece baktıgından şuphe ettim :)
tarafından
Olur  oyle koltuk altı sökülmüş en azindan diyerek kendini teselli et :)
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Nikahım kıyılirken memur mikrofonu vermeden evet demistim sonra bide mikrofonla evet demistim ay cok heycanlıydim v utanmıstim memurda gülümsemisti 
tarafından
Hadi kardeşim acelemiz var yaaa der gibi olmus :)
tarafından
Hahah. Evet ya
(2,365 puan) tarafından
Aynisi bendede oldu videolarda hep çıkmış kötü olan tarafi 800 kişinin içinde
tarafından
Zor oluyor kalabalık da olunca
(2,718 puan) tarafından
Yok benimki normal nikh slonunda 20 kisi ancaydi kimseye dememistik ama kotuboldu ya. Simdi guluyrmda en cokta babamdan utanmistm
0 oy
tarafından
Ben kücüktüm daha  uyuyordum bizede misafir gelmisti sonra bize gelen misafir adamda babamın gömleğinden giymişti uykulu uykulu iceriye geldim babam zannetim adamı babaaa diye sarılmıştım sonra bi baktım babam degil herkes bana gülmüştü bende cok utanmistim geri diger odaya kacmiştim hala anlatip güleriz arada :)))
tarafından
Hahah yazık ya
tarafından
Ay aynisini ben yasadim dedeeeğ diye dedemin erkek kardesine sarildim ustelik uykuluda degildim :)
tarafından
Hahah :)
0 oy
(34 puan) tarafından
Nişanlımla pikniğe gidecektik markette alışveriş yaptık neyse ben önden çıktım arabam vardı mavi Bi baktım adamın teki biniyor arabayı nereye götürüyorsun diye Bi bağırdım herkes bana baktı :)))meğerse benim arabanın önünde başka mavi arabaymış ayy rezil olmuştum :)))) 
tarafından
Hahahah buda çok iyi yaaa :))
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Anneannem gecekonduyu kiraya verecekti kiralık yazısını asmami söyledi bende indim eve kapıya vurdum vurdum açan yok meğer taşınmışlar bende kapının altından koydum gören assin diye buna hala guluyorlar neymiş hayaletler mi asacakmis ben nerden bilim ev boş küçüğüm daha :D 
tarafından
Hahahahha sahibinden kiralik perilere :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 267 göst.
0 oy
7 cevap 303 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,837 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,765 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,876 cevap

333,963 kullanıcı

...