Ben acil alndim sezeryana spinal oldjm çok korkuodum titremek için bile sürekli izin alıyordum bide şehir hastanesini hep kötülerler ya kizmasn doktor bana diye herşeye izin aldım ama çok iyilerdi Allah razı olsun neyse yarım oldum ya bacaklarım sanki sedyeden asa düşmüş gibi bı his vardı doktora dedim ayaklarım sedyenin üstünde mi dedm tuttu ayagmi kaldrdi he bak burda diye ayy nasi korktum ayagmdan ya hissetmiyorum ya başka bı ayak göstermiş gibi oldu ayagm diye ağladım ya güldüler bana sonra bitti ameliyat sedye degstrrken hala uyusuktu ayagm ameliyat sedyesinde kaldı biri goruom ama cekemiom dedim ay ayagm kaldı orda bı doktor dedi ay ne kıymetli ayakmis alda gidele dedi ay bunu hatrlaynca çok güluom hala ya ayak fetişi frlan sandilar beni belki
Bana komik değil ama dinleyenlere komik gelen 2.dogum hikayem
Hahahahah doktorun baya iyiymiş
Benim büyük kızım olduğu zaman net kaynanama benziyordu sonra ikinciye hamile kaldım kaldırdı Göbeğimin üzerine koydular normal doğumdu anında göbeğini kesip götürdüler net göremedim sonra sardılar götürüp teyzeme vereceklerdi Ben hemşireye döndüm dedim ki bir tane daha yüzüne bakabilir miyim bu kime benziyor baktım annemin fotokopisi hala daha anneme çok benzer He iyi dedim Bu da anneme benziyormuş Ebe dedi ki kız acelen o muydu abla dedim sende gorumceme benziyorsun hemde sevmediğim
Döndü şakasına dedi ki zaten dikişinde yok Gel şu iğneyi vurayım sana çıkaralım seni yukarıya daha fazla birilerine benzetirsen hepimizden nefret edeceksin
Ebeye ben dogurmayacagım demiştim daha içinden tutan olmadı abla demişti
Sürekli tuvalete gidiyorum çocuk düşer diye korkudan yapamıyordum doğururken yaptım oğlum da hemen yapmıştı kesin adımız b.. Kalmıştır
Hahahha çok güldüm yaaa ben de öncesinde suni sancı almıştım açılmada olmadı sezeryan istedim ama çok canım yandı çok bağırdım sonra beni ameliyathaneye götürdüler anestezi şeklini sordular sorduğum soru ağrılarım geçecek mi
Tamam o zaman spinal olsun dedim sonra kesmeye başladılar karnım karnım diye bağırmaya başladım herkes korktu acı mı hissediyosun eminmisin dediler ama o ilk an ne hissettiğimi bende bilmiyorum sonra geçti
İlk sezeryanda ilk 4 gün kendime gelemedim 1 kere kalbîm durmuş 1 kere durma derecesine gelmiş ciğerlerime su gitmiş nefessiz kalmışım 7
Ci günde filan kızımın cenazesi için yolladılar 2 gün sonra tekrar yattım
İkinci de belden uyuşturma yapıldı oğlumu az gösterip yogunbakima aldılar ertesi gün oğlumu görmeye gidene kadar hastaneyi inlettim oğlum da öldü benden saklıyorsunuz diye ağladım eşimle kız kardeşim le tartışmalı geçti oğlum geldi 5 ci gün felç geçirdim
YANİ KISACA KOMİK BİR ANIM OLMADI HEP BİR FİYASKO
1,508,198 soru
24,615,750 cevap
364,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın