+1 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Mor desem degil kizarmis degil  mor a yakin bir renk iki goz altinda da var acaba ber bebek mi boyle yoksa benim koalam da tek mi var :/

4 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
18 aylik oğlum onunda göz alti öyle, ebeye sormuştum önemli birşey değildir ama yinede doktoruna götür dedi götürdüm herhangi bir problem yok dedi.
tarafından
Net te kansizlik falan yazmsti
(2,203 puan) tarafından
Bende nette okudum böbrek kalp bir sürü sacma sapan şey yazıyor, koktum götürdüm birşey çıkmadı. Doktor zorlaninca oluyor onların cildi cok hassa olduğu icin hemen geçmiyor dedi
-Reklam-
0 oy
(5,932 puan) tarafından
8 aylık bebeğimdede var de normal dedi 
tarafından
Hep soracagim unutuyorum
(5,932 puan) tarafından
Sordum ben dr çoçuğu bebekte olan birşey dedi sıkıtu yapmaz dedi
0 oy
tarafından
Uyku sorunu yaşıyor musunuz kızım da öyle çünkü uykusu almayınca öyle oluyor
tarafından
Saglikli olsunlarda ne bilim demek uykusuzluk yapiyor benimkine ayni dert ya bebege en onemlinsey uyku ve istah
tarafından
9 oldu
tarafından
Ya internetlerde bir sürü şey yazıyor en iyisi doktora götürmek uykusuzluk yapar diye düşünüyorum her bebek farklıdır sonuçta önceden tahlil falan yapıldı birşeyi yoktu şükür şimdi bakalım ne diyecekler sürekli ağlıyor korkuyorum yani bir yerimi ağrıyor acaba diye hep te yanındayım
tarafından
Allah bağışlasın inşallah pandemiden dolayı da insan doktora götüremiyor ufak birşey de ama ister istemez geleceğini sağlığını düşünüp götürüyoruz
tarafından
Bncede ya mecbur alip goturmek lazim Allah korusun
0 oy
tarafından

Canım bebişinin ten rengi beyazsa cilt tipi Atopik dermatittir,atopik ciltlerde göz altı mor oluyor.

Ben de kızım da çok beyaziz biz de atopxiğiz göz altlarimiz koyu hatta kızımı atayım bak

image

tarafından
Masallah bebegine
Ya yok cok beyaz degil ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berilcan (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 373 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ayseesya (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,875 soru

24,175,167 cevap

336,068 kullanıcı

...