0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Kizlar bebegim adenovirus oldu gözleri şişti belki hatırlayanlar olur doktor 5 gün kullan demişti gözündeki şiş indi çok şükür gözlerini kısıkta olsa açmaya başladı hala ici kırmızı gözlerinin ara ara akıntı devam ediyor yani tam iyilesmedi. Damlanın da son günü bugün bu şekilde bırakırsam ilerler mi hastalık siz kaç gün kullanmistiniz 13 aylik bu arada 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebeğimin gözünde hiçbir şey yoktu. Normal muayene oldu doktor hafif enfeksiyon var dedi. Eve geldim gözü çapak oldu sildim sonra ellerim ile yüzünde kirpik vardı yani gözünde aldım ve kızım öğlen uykusuna yattı kalktı gözleri kocaman. Doktor netira yazmıştı o gün kullandım iyi geldi şişlik indi ve ben gözüne dokunduğum an yine sisiyordu. Sizin göz sismesinde bundan olabilir. Asla ama asla elleriniz ile müdahale etmeyin. 28 gün kullanabilirsiniz en fazla yani bence alın ve devam edin bebişin gözleri kötüydü ben gördüm fotoğrafı da
(1,036 puan) tarafından
Belki sizde de aynı virüs vardı zaten temas yoluyla tekrarlayan bir hastalıkmış o yuzden de olmuş olabilir cok geçmiş olsun ilk zaman ömrümden ömür gitti çok şükür şu son 2 gündür gözlerini kısıkta olsa aciyor yavrum bizde durum şöyle aslında gözlerinden irin akıyordu doktorda gün içinde sürekli serum fizyolojikle gözünü ovarak temizleyeceksin soğuk kompres uygulayacaksin dedi o yüzden mudahale etmek icin mecbur dokunuyorum canim ama öncesinde hep ellerimi dezenfekte ettim tam 3 defa doktora götürdüm çocuğuda yordum hasta haliyle gitti mi saatlerce sıra bekliyoruz ilaç bitti diye yine goturup eziyet etmek istemedim o yüzden çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
tarafından
Rabbim sifa versin inşAllah. Alabiliyorsan  eldiven ile müdahale et. Size de çok gçmiş olsun inşAllah
(1,036 puan) tarafından
Tamam canım dogru diyorsun eldiven daha mantıklı o an aklıma gelmedi artık öyle yaparım amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,996 puan) tarafından
Benim oglumun gozleri capaklaninca yabi enfeksiyon olunca kullaniyorum hemen 2 gune geciyo ama ayni zamanda bol bol saf gul suyu doktugum temiz suyla pamugu islatip temizledim. 
(1,036 puan) tarafından
Acaba aralıklı mi kullanmak gerekir internetten bakınca 7 gün sure ile kullanılır yazıyor 7 gün doldu iyilesmeye basladi ama tam geçmedi çocuğu da götürüp ilaç bitti diye hasta haliyle yormak istemiyorum gitti mi saatlerce sıra bekliyoruz
(5,996 puan) tarafından
Onu bilemiyorum saglik ocagina sorun isterseniz aile hekimi bilgi verebilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ayseesya (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 183 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,784 soru

24,174,054 cevap

336,022 kullanıcı

...