+2 oy
1,264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından

Kızlar temizlik konusunda eşiyle sürekli tartışan var mı? Benim eşim aşırı titiz bir adam. İşten geldiğinde bile sürekli etrafı toplama silme derdiyle evde dolanıyor. Şimdi ee ne güzel işte diyeniniz olacak belki ama ben rahatsız oluyorum onun öyle dolanmasından kafasına bir vurasım geliyor :D

34 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından

Kız zor valla öyle tanıdıklarım var kadının yapicagi bütün işleri yapıyor. Ee ne var hayat müşterek derler de yaptığı yemekten koyduğu yağdan kurduğu turşuya kadar karışır.. benim ev çok dağınık ikiz çocuklar var.. yerde bir hafta kıyafet dursa üstünden o da atlar geçer. Eşimde alıştı. Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz bizim evde :D

(322 puan) tarafından
Haahaha :) kendi dağınıklık yaratmasında ikizlerinki toplanır
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Düzenlidir evi dagitmaz batirmaz ama öyle müdahale de etmez. Sekiz aydır o yapıyor temizliği gebeliğim riskli diye.. Allah kadınlara sabır versin diyor. 
(322 puan) tarafından
Ayy maşallah enişte beye :)
0 oy
(119 puan) tarafından
Benimkide çok titizdir kuzum ama benimki temizlemez sadece gösterir burası kirlenmiş diye ve her eve geldiğinde her yer tertemiz olucak 
(322 puan) tarafından
Ayyy bunlar adamı çıldırtır yahu, bazen bizimkide çok yorgunsa çağırır gösterir eline bez veririm sil diye. Ya göstermesin yada silsin
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Canım benim de başak burcu anlıyorum seni,tamam yapıyor ama bi beğenmiyor benim kini bi memnuniyetsiz yapmasın laflarından dolayı daha iyi diyorum
(322 puan) tarafından
Ah bu başak burçları:) pis başak burcu derim bende. Benim burcumda yengeç, üşengeç, dağınık, aldığını yere koymayan bir yapım vardı ama onun için törpüledim kendimi
(1,666 puan) tarafından
Eneee bende yengecim :))
(322 puan) tarafından
Ahahahah biz bunların elinden çektiğimizi bir Allah bilir birde biz dini bacım :) gel sarılalım
0 oy
(15,555 puan) tarafından
Benim ki de öyle evi düzenli ister Bende öyleyim 

Hep annemlee kayinvalidemlee kızımız doğmadan bize dediler çocuk evi dağıtacak kirletecek huyunuzu torpuleyin demişlerdi :)
(322 puan) tarafından
Hahahaha :) peki şimdi nasılsınız
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayr titiz değil:) 
(322 puan) tarafından
Çok piste değilse idare eder kız :)
(8,579 puan) tarafından
Aynen cnm cok da pis değil orta derece :)
(322 puan) tarafından
Sağlıklı bir ilişkiniz var bu konuda o zaman ne güzel Allah arttırsın :)
0 oy
tarafından
Bendede var  bir tane 3 yıldır yaka silktirdi bana bu son 3 aydır yapmıyor mızır mızır beni yiyor temizlik yapalım hadi diye diye içimi şişiriyor 
(322 puan) tarafından
Ahahaha bizimkide geçen işten gelirken halı yıkayanları görmüş, hadi bahar temizliği yapalım halıları perdeleri verelim yıkamacıya diye içimi şişiriyor. Zor vallahi ya :)
0 oy
(3,239 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öyle ev hep derli toplu olsun istiyor mutfakta tezgahın üstünde bir şey görmesin bana laf demez kendi kaldırır ama insan bir tuhaf oluyor mesela uyanınca duş alırım çok terlerim ben gece saçım kurumadan eşim 40 kere duşa gireceksen gir der oraları siler evi süpürür yoruldum deyince yapma kim yap diyo ki der böyle de çelişkili her hafta temizlik malzemesi alırım nerdeyse napıyon içiyon mu der hemde söylenir geri bana:D

(322 puan) tarafından
Bunların hepsi aynı sanırım bacım. Dün çay koyarken ocağın köşesini ellemiş diyor ki ıyyy orası yağlı. Eee ellemeee. Az evvel pür apak yaptım. Söyledim temizledim diye. Ne gerek yoruyorsun kendini dedi. Boğasım geldi o an :)
(3,239 puan) tarafından
Aynen valla susmuyor onu getir bunu getir söyle yap böyle yap :D
(322 puan) tarafından
Ah birde öyle emrivakileri insanı deli eder :)
(3,239 puan) tarafından
Hiç sorma hiç bana göre değil :D
(322 puan) tarafından
Öyle yapınca seninde dönüp ağzının ortasına bir vurasın geliyor mu :)
0 oy
tarafından
Benimkide heryeri dağıtıyor tam tersine 
(322 puan) tarafından
O da zor kız ama san laf etmiyorsa sorun yok:)
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ayy titiz eş zor oluyor. Olana Allah kolaylık versin. Benimki orta halli :) 
(322 puan) tarafından
Aman siz geçiniyorsanız sıkıntı yok :)
(1,550 puan) tarafından
Ben de biraz pasaklıyım :) sıkıntı yaşamıyoruz
0 oy
tarafından
Orta halli diyelim 
(322 puan) tarafından
Ohh ohh :)
0 oy
(152 puan) tarafından

Dünya nekedar ters ya benmki de tam tersi pasaklı ve bnm gbi çok titiz olsun istyrmmmm:D

(322 puan) tarafından
Yapma yanarsın :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 502 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
22 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Lamelif (1,766 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 899 göst.
0 oy