Kızlar temizlik konusunda eşiyle sürekli tartışan var mı? Benim eşim aşırı titiz bir adam. İşten geldiğinde bile sürekli etrafı toplama silme derdiyle evde dolanıyor. Şimdi ee ne güzel işte diyeniniz olacak belki ama ben rahatsız oluyorum onun öyle dolanmasından kafasına bir vurasım geliyor
Kız zor valla öyle tanıdıklarım var kadının yapicagi bütün işleri yapıyor. Ee ne var hayat müşterek derler de yaptığı yemekten koyduğu yağdan kurduğu turşuya kadar karışır.. benim ev çok dağınık ikiz çocuklar var.. yerde bir hafta kıyafet dursa üstünden o da atlar geçer. Eşimde alıştı. Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz bizim evde
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öyle ev hep derli toplu olsun istiyor mutfakta tezgahın üstünde bir şey görmesin bana laf demez kendi kaldırır ama insan bir tuhaf oluyor mesela uyanınca duş alırım çok terlerim ben gece saçım kurumadan eşim 40 kere duşa gireceksen gir der oraları siler evi süpürür yoruldum deyince yapma kim yap diyo ki der böyle de çelişkili her hafta temizlik malzemesi alırım nerdeyse napıyon içiyon mu der hemde söylenir geri bana
Dünya nekedar ters ya benmki de tam tersi pasaklı ve bnm gbi çok titiz olsun istyrmmmm
1,469,411 soru
24,072,065 cevap
330,713 kullanıcı