0 oy
1,144 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Kızlar 26 haftalık hamileyim eşim ***** bir kız müşterisine canım cicim yavrum diye konuşmuş fena kavga ettim kapıya kocama falan vurdum haliyle sinir krizi gibi bir olay yaşadım korkuma hastaneye de gittim sıkıntı yok elhamdülillah ama yinede korkum devam ediyor 

13 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından
Bebegin iyiyse kontrol ettilerse korkma canim ayrica kocanada iyi yapmışsın
(296 puan) tarafından
Daha neler yapacam dursun o
(278 puan) tarafından
Hakedio valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkma bende 3 aylık hamileyken öyle bişey yaşadım eşimle birbirimizi dövdük bıçak çektim karnıma vurdum o kafayla kendimi kaybetmişim şükür bişe olmadi
(296 puan) tarafından
Elhamdülillah korkum bebegim için hamile olmasam canına okurdum da dua etsin ama gene kurtulamaz
0 oy
tarafından
Sakin ol cnm bebeğini düşün kimse için değmez umarım sorunu çozersiniz allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Bende canim haftada bir iki kere sinir krizi geciriyorum esim ilgisiz eve gec falan gelir bide baska kizla yazisdigini gordum delirdim nasil aynaya vurdumsa elimi kolumu kesdim karnimi bilmeden kapiya carptdim şukur bebek iyi amma yinede endiseliyim bu kadar sıkıntiya o bebekte bi sey olur diye
tarafından
Benimkide simdi geldi amma konusmuyoruz okuz gozumle kiza yazdiklarini gordum bana diyo valaha yapmadim sonrada diyo ben seni bebeyimi cok seviyorum
(296 puan) tarafından
Vallaha küfür edecem sinirden buralara yaazamıuorım
tarafından
Ben artik yoruldum ona kufur etmekden kavqalardan keske benim onu sevdigim kadar bana deyer verse gosterse sevgisini amma yapmiyo kavga edince beni tehtit ediyo bebek dogsun seni dovcem diyo tabikide dovmesinden korkmuyorum amma babam bilse bana boyle yaptiklarini gelip alir beni agirima gidiyo neden her kes mutlu ben diyilim neyimiz eksiki esim insan olsa yeter bana
(296 puan) tarafından
Bırak gitsin yaa derdine ne uğraşıyorsun o düşünsün
tarafından
O hic bi sey dusunmuyor anesigili kardeslerini dusuner bi beni dusunmez napcam bunla bilmiyorum daha yenide evliyiz
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sınır krızı degıl ama tansıyon yukselmesı akabınde adrenalının yukselmesı ve vucudun stres hormonu olan kortızol salgılaması bebegını etkıleyecektır.
(296 puan) tarafından
Mesela ne gibi Bi zarar kuzum yaa bilgili gibisin
(9,920 puan) tarafından
Canım stres sanıldıgı gibi basıt bısey degıldır.bebegının gelısımıne de zarar verır dogdugunda cok fazla aglamasına sebeb verir.Belkı elı ayagı duzgun olur ama organsal gelısımınde ya da pskıolojısınde sıkıntı olabılır.Gebeler ne kadar sakın bı gebelık gecırırse o kadar iyidir bebek için.sakın kalmaya calıs
0 oy
tarafından
Uzuldum yaa ne gerek boyle konusmalara gelde oyle erkeklere cocuk ver
(296 puan) tarafından
Eğlence arıyorlar
tarafından
Valh evli olanlarin yarisi boyle yapiyor
0 oy
(19 puan) tarafından
Stres şimdi etkilemese de doğduğunda anlayacaksın çok agresif oluyor hamile iken stresli annelerin bebekleri kardeşim 9 ay herkesle kavga etti hamileyken doktor da uyardı bizde uyardık dinlemedi Yeğenim doğduğu günden beri ne uyku uyur ne meme emer sürekli ağlar 1 yaşında hala aynı o yüzden elinden geldiğince sakin olmaya çalış zor biliyorum ama öyle huysuz bebekle uğraşmak çok daha zor canım
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Allahın izini ile birşey olmaz canım da.evden.sutlasaydin pişman olup peşinde dolansaydi bir. Ne gerek var böyle şeylere hey Allahım. Evinde gül gibi karın dururken .
0 oy
tarafından

Bebeğin iyiyse korkma cnm eşin.icinde elinden geleni ardına koyma pislik:angry:

0 oy
tarafından
ben de dün gece sınır krizi geçirmistim ama sen hamilesin dikkat et bebeğini düşün kocan da neden öyle bisey demiş ya 
0 oy
(348 puan) tarafından

Senin kocada yani :angry: sen birisiyle oyle konussan hosuma.gider mi ya bu erkek milleti bole yani  hayir kocan dio karsisindaki kiside evli oldunu bilmio mu

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yuh daha neler ne demek yavrum canim cicim Allah ıslah etsin ne diyeyim ki sinirlenmede haklisin ama dikkat et bebeğin içeride kasılır ve erken doğum risklerin olusur akli başına gelene kadar alma o adamı eve sende 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bu erkekler kendilerini ne sanıyor anlamıyorum ya. Onlara çocuk veriyoruz 9 ay karnımız da taşıyoruz acısı kaygısı bitmiyor biz bunu tek başımıza mi yaptıkta böyle muamele görüyoruz? Anaları bitmiyor çalışıyorum diye kendi ayrı tripleri bitmiyor kara kaşına kara gözüne mi duruyoruz gerçekten? Biz bu kadar şeye tahammül ederken onlar nasıl oluyorda bu kadar rahat oluyor aile kavramı kadınlar için mi var? Babamiz bize kıyamazken bu eziyet icin mi evlendik Hepsinin köküne kibrit suyu.
(296 puan) tarafından
Çalıların arasına atıp yakacaksın bunları gururum ön plana geçti ne yaparım bilmiyorum evet cinsel anlamda yaşanan birşey ilerisi gi i bir sıkıntı yok kadın başka ve baya uzak ilde bahanesi ise 7 senedir tanıyor olması ama bunlar beni bozar
(1,249 puan) tarafından
Tabiki ya ne demek öyle konuşmak. Aynı şeyi kadın yapsa iffetsiz olur hemen kabul etme bahanesini bırak sürünsün

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 238 göst.
+1 oy
7 cevap 401 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 489 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu