0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Bana gülmeyin lütfen benim 4 yaşında oğlum var dün kreşe verdim kreşte ilk günüydü ve beni göndermiyordu öğretmedi de dedi ki sen git ben ona sahip çıkacağım yani baş edeceğim onunla mecbur bırakıp gitmek zorundasın dedi bırakıp gittim sonra geldim alması saatinde ve öğretmen bir cümle kurdu yani çok ağladı dedi sinir krizi geçirdi dedi anlatışına göre yani bunu söylemek istedi çok ağladı falan dedi Bir ara bayağı ağladı hiç yenilmedi dedi bir sey geçirdi dedi anlayamadım bip mi dedi dip mi dedi galiba sinir krizi geçirdi demek istedi de ya da ağlama krizi ama bunu farklı bir şekilde adlandırdı ve merak ettim dünden beri onu düşünüyorum Bir de eliniz var mı ya da ne demek istedi tahmin edebiliyor musunuz dünden beri beynimi kemirdi bu

5 Cevaplar

+1 oy
önce (3,447 puan) tarafından

Hiç birsey anlamadim be baci

🤣🤣 napiyonnn askim

önce (1,977 puan) tarafından

Napayım canım evdeyim işte sen napiyorsun

Sinirlerim bozuldu be yaa 🤣🤣🤣

önce (1,977 puan) tarafından

Niye kız noldu

Özelden anlatım gel

-Reklam-
+1 oy
önce (699 puan) tarafından

ogretmenin dediklerinimi anlayamadin.  o can havli sok vocugun halini ogrenme durumunda zaten anlayamazdin dun. bugun sakince gt konus ogretmenle dun pek bisey anlayamadim cocugumla ilgili sirunlari soylerken siz benim kafamda binlerce sey olustu vovugun hali gizumde canlandi sizin dediklerinizi tam anlayamadim bu covuk devam edecek okula sonucta nasil en rahat hasarsiz sekilde alistirabiliriz diye yol yordam yontem sor. oyle kriz gecirecek seviyeye cocugu getirmemesi lazim cok asiri agliyorsa seni cagirip cocuga gostermeli sanki cocugun guveni kirilmasin diye

0 oy
önce (1,223 puan) tarafından

Bende anlamadım canım 

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Bugün git öğretmene açık konuşun benimle de ve sana ne demek istediğini anlatsın sende öğrenmiş olursun

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Öğretmenine tekrar sor ne demek istediğinizi anlamadım kafama takıldı de 

Öğretmenin numarası vardır zaten sende 

Kreşler de normalde fotoğraf video gönderiyorlar 

Göndermiyorlarsada arada fotoğraf atabilir misiniz en azından alışana kadar de durumunu merak ediyorum de 

Birde geçirdiği şey normalden farkşı bir durum ise ve tekrarı olursa o an nasıl birşey geçirdiğini görmek istiyorum ya o an videoya alsın yada kameralardan izlemek istediğini belirt bunlar en doğal hakkın 

Ve bence tekrar olursa olduğu an dile getirsin size söylesin okulun bitmesini beklemesin 

Belki de çocugunuz kreşe hazır değil oryantasyon süreci olmadı ilk bir hafta falan 

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 642 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
+1 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seda3115 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,487 soru