0 oy
788 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,863 puan) tarafından
Kizlar 34 haftalik hamileyim esimle cok kavga ediyoruz bana hep diyo kızımı verirsin alicakmis benden kizimi oyle diyo ****** olur gidersin diyo beni her kavgada boyle tehdit etmesinden biktim artik hamileligim cok kotu geciyo biktim 

10 Cevaplar

0 oy
(325 puan) tarafından
SubhanAllah bu nasıl bir tabir ya geçimsizliğiniz nedeni neyki bu kadar sert konuşuyor
(4,863 puan) tarafından
Erkek kardesi bizde kaliyo canim kac aydir ve bende esime gitsin dedigim zaman kavga cikiyo iste
(325 puan) tarafından
Erkek kardeşi kaçç yaşında?
(796 puan) tarafından
Niyeki kardeşi sizde kız
(4,863 puan) tarafından
Erkek kardesi 31 yasinda ve rahatligindan bizde koca adam tuvalete bile usengecliginden gitmiyo cildircam ya
(796 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun olsun canım hamileyken boyleyse,cocuk olunca hersey dahada zorlasiyor daha cok anlayış gerekiyor. Allah islah etsin böyle insanları.
(4,863 puan) tarafından
Insallah canim insallah aslinda boyle adama cocukta haram ama
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ay çok ayıp ama ya
0 oy
(781 puan) tarafından
Aile büyüklerine söyle sen öyle adamla baş edemezsin hamile halinle söylediği şey normal deil seni strese sokmaya hakkı yok annesine babasına söyle madem bisey yapmıyor onlarda kendi ailene soyle sessiz kaldıkça üzerine gelir 
(4,863 puan) tarafından
Babasi yok bi annesi var oda kendi aleminde benim ailemde geri kafali biraz bosanirsan ne deriz biz elaleme derdinde
(781 puan) tarafından
Işte bu yüzden kadınlarımız eziliyor hep aile yüzünden bi göz dağı verseler keşke boşayacak adam her türlü boşar zaten ailenin arkanda olmadığı için seni beni onu bunu yani böyle olan kadınlarımızı kölesi yapmaya başlıyorlar sesini çıkarma karnını doyuruyorum her istediğini alıyorum otur evde çocuğa bak sonra sesini çıkarmak istesen zorlarına gidiyor şiddet aşağılama yani herşey yapabiliyorlar ailelerimiz sahip çıksa zaten bizleri kimse ezemez
(781 puan) tarafından
Gecenlerde hamile kadını imam nikahlı eşi öldürdü ve kizin babası ağlıyor orda ben babaya kızdım çünkü adam kıza tecavüz etmiş kız hamile kalınca kizin ailesi adamla evlendirmiş işte cahil insanlar kızına öyle kötülük yapan birisiyle evlendirirsen herşeyi yapar o pislik aile çok önemli ama bizlerin aileleri arkamızda durmaz el ne der en sinir oldugum şey el kim oluyor benim ailem çocuğum iyi olsun diyen çok az insan var
(4,863 puan) tarafından
Aynen aynen resmen ic sesimle konusmussun kendi ailen sahip cikmadiktan sonra el adami napsin
0 oy
tarafından
Nasıl olsa yorumlara  cevap atmyosin  ama  yazım yinede 

Kocanın kardeşi sizde  bu durumda  ikinizde sağlıklı konuşup  bir hataca varacak  bir  consensus e sahip deilsnz  bir sure uzaklaasn  birbrnzden
(4,863 puan) tarafından
Canim ben esime dedm ki gidicem dedm ya biz ya kardesin bana hala diyo git nereye gidicen gidersen kizimi bana verirsin bende dedim sen alamazsin benden dedim avukat tutcakmis beni tehdit ediyo yarim akliyla
tarafından
Iyide bosanmaua nasil getryo hemen?
Neyse ara aileni aikesiyke knssun  liz tahat edemio die
Belliki kocan onu yolllmycak
Yada evli kaynini eltini ara dert anlat bunu magdryetini anlat onlar yollasin sunu
(4,863 puan) tarafından
Bosanmaya soyle getiriyo ben ne kadar gecimsiz bi insanmisim da hic anlayis yokmus bende o yuzden
tarafından
Tamam sen dedigimi yap .
Sende rahat edemedgini  soyliyorsun o  da bi icraat yoamayinca hamilesin hormonalrda etkinliği sinirleniyorsun  bunu umursama  . Bu kaynın  clsyodur inş sadece uyumaya geliodur ins
(4,863 puan) tarafından
Calisiyo ama ne kadar calissada esimle vardiyasi uymuyo bak bu hafta ful izinliydi hep evdeydi ee esim calisti bende haliyle rahatsiz oldum
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kedi yavrusu mu alıyormuş. Hemen şimdi çık o evden. Doğur kızını. Bak bakalım alabiliyor mu? Yarım saat görmek için kapında köpek olması lazım. Hem sen gitmekten kork diye alırım diyordur alıp napacak nasıl bakacak. Deli mi bu adamlar ve bugün iyice sinir oldum burda 
(4,863 puan) tarafından
Iste akillarinca konusuyolar ya kendileri emzircekler
0 oy
tarafından
Dua et bol bol cnm sabret
0 oy
(265 puan) tarafından
Git ailene en azından gözü korksun ailenden arkanda duruyor gibi yapsi  ne ayıp koca adam sizle sürekli sanki ikisinin eşi gibi o ne öyle.Sana acimayanlara aile kavramını bilmeyene acıma eşek gibi gelir peşinden çocuğu almak ta öyle kolay iş değil.Sen sessiz bir tipsin galiba canım kusura bakma da  yapamaz nasıl olsa diye düşünüyor. Acıma böylesine bosmaicaksan da gözdağı ver
(4,863 puan) tarafından
Aslinda sessiz biri degilimdir ama artik kavga etmekten laf soylemekten cok yoruldum
(265 puan) tarafından
Davranista bulunman gerekli bence o adama asla kardeşini evinden yollamaz 3 ay olmuş yollamamis ne bileyim tuhaf ama o bunu normal kabul etmiş.Sen gözünü korkut.
0 oy
tarafından
Nah veririm de sende 
(4,863 puan) tarafından
En iyi avukati tutar yine alirim diyo
tarafından
İmkansız bişi bebeği senden alamaz
(4,863 puan) tarafından
Gunlerim bunlari dusunmekle geciyo artik biktim
0 oy
(883 puan) tarafından
Daha senin kıymetini bilmiyo el kadar kizami sahip cikicakmis 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 629 göst.
0 oy
6 cevap 1,189 göst.
0 oy
6 cevap 673 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 683 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Isimsizzzzzzzzzz (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,702 soru

24,700,555 cevap

368,887 kullanıcı

...