0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından

Merhabaalaar.. 

Ya bu kilolarla napacağız :ermm: 19 yaşındayım 7 ay öncesinde 25 kilo verdim şuan 2 aylık hamileyim yavaştan almaya başladım hamilelikte diyet yapan var mı nasıl bir yol izliyorsunuz ? 73 kiloyum keşke biraz daha verebilseydim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileyken diyet yapilmaz canm cok fazla hamur isi yememeye dikkat et
(34 puan) tarafından
Beyaz ekmek tüketmiyorum tam buğday ekmeği yiyorum onun yerine makarna falan da yememeye dikkat ediyorum bakalımm..
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Doktorum pilav makarna unlu mamüller ve tatlı tüketmememi söylemişti. Günlük 100 Gr kadar et bir öğün sebze yemeği yoğurt ve süt bebeğin günlük ihtiyacını karşılar demişti. Ben pek uymadım 17 kilo aldım toplamda. Doğum yapalı üç ay oldu 12 kilosu gitti.
(34 puan) tarafından
Yaaa maşallah geri kalanını da verirsiniz inşallahh ne güzel
(41 puan) tarafından
Emzirmediğim halde verdim kısa zamanda inşallah siz de verirsiniz kısa sürede keyfini çıkarın hamileliğin (:
(34 puan) tarafından
İnşallah daha doğmadan kiloyu düşünüyorum belki de o kadar almam bebeğim sağlıklı olsun da hallolur inşallahh teşekkürlerr yorumunuz için :))
0 oy
tarafından
Diyetisyene gidip hamilelik boyunca uygun beslenme listesi versin sna ona gore beslen fazla kilo almazsin doguma kadar
(34 puan) tarafından
Öyle yapacağım sanırımm
0 oy
(8,579 puan) tarafından
25kiloyu nasl verdin kız 
(34 puan) tarafından
97'yi tartıda görünce kafam bir dank etti :) Günlük 4.5 litre su her gün 45 dakika Leslie 3 mile aralıklı oruç if diyeti yani günde iki öğün besleniyordum 12 de kahvaltı 7 de akşam yemeği abur cubur hiç yok tatlı arada ödül olarak bu şekilde gitti valla ama işte şuan ne yapsam da veremiyorum durdu kilo vermem :/
0 oy
(61 puan) tarafından
Boyun kaç.  Bnde şuan 73 kiloyum . Hamile kalmadan önce 65 kiloydum 74 le dogum yaptım geri 67 ye düştüm sonra tekrar kilo aldım 73 te kaldım.  Sezeryan oldu bide göbek gitmiyor kaldı öyle 
(34 puan) tarafından
1.64 boyum bende korkuyorum ya sezeryan olursam göbeği nasıl eritirim hiç bilmiyorum bir gram aşağı inemiyorum 73'den kilo vermem durdu
(61 puan) tarafından
Bnm boyum 1.74 hamileliğim cok zor geçti.  Riskli gebelikti 37 haftada mecburi sezeryan oldum . Dogumdan sonrada korse takamadim 3 farklı korse denedim hepsi karnımı acıttı geri çıkardım. Simdide kaldı böyle göbek gitmiyor. Snn bi sıkıntın olmazsa doğumdan 2 hafta sonra korse takmaya baslarsan göbek fln kalmaz . Bazi arkadaşlarımın hic kalmadı sezeryan göbeği
(34 puan) tarafından
Bu sıkılaştırıcı korseler falan var onlardan mı almak lazım normal korse değil demi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Diyet yapma ama yediklerine dikkat et 
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm dikkat etmen lazım ekmek hamur işi tatlı sakın yeme kilon varmış çünkü.genelde corba sebze yemeği ve salata ayran tüket.diyetisyene gitme imkanin varsa git mutlaka
(34 puan) tarafından
Aynen dikkat etmeye çalışıyorum da işte şu nefiss :( Hamile de olunca bazen canım bişey istemese bile psikolojik olarak bişeyler yemek istiyorum yani :/
(677 puan) tarafından
Cnm valla yeme ben yedim 14 kilo aldm bebek 2750 doğdu arkadaşm sadece 9 kilo aldı cocuk 3800 doğdu;) senin yediklerini hepsi bebeğe gitmiyor.aldiktan sonra vermesi çok zor.bastan tedbirli ol.
(34 puan) tarafından
Maşallah yaaa bebeğe yarayacak besinlere dikkat etmek lazımm o zaman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gizem121 (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,534 soru

24,156,308 cevap

335,123 kullanıcı

...