0 oy
712 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar aranizda emzirirken aralikli oruç diyeti yapan var mi ben yapmak istiyorm artik bu kilolardan kurtulmak istiyorm görüntüyü de gectim artik dizlerim belim falan da agriyor.8 kilo fazlam var .emziriyorum ama bebegim 9.5 aylik yani ek gida falan aliyor cok bi zarari olur mu acaba yapsam

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum benim birgebeliğim ramazanliga denk geldi tuttum oğlumu emziriyordum oruç a denk geldi 4bucuk aylıktı tuttum bu bebisim hamileliğim oruca denk geldi tuttum şükür şimdi 6aylik oruç geldi çok şükür rabbim o vakte kavuştursun yine tutucam sütüm hiç etkilenmiyor şükür 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Sütün ana kaynağı su caım su içtiğin sürece sütün gelir inşallah
0 oy
(543 puan) tarafından
Ben aralıklı oruçla baya kilo verdim extra bişey yapmadan ekmek abur cubur hamur işi vs hiç bişey yemedim sadece sebze meyve kuruyemiş ve bol bol su 
(23 puan) tarafından
Ne kadar surede kac kilo verdiniz
(543 puan) tarafından
1ay kadar uyguladım 4 kilo verdim bıraktım kilom çok yoktu zaten hamile kaldığım kiloya insem yeter diyodum inince bıraktım ama hala sağlıksız şeyler yememeye dikkat ediyorum
0 oy
(704 puan) tarafından
Benim kızımda 6 buçuk aylık. Ramazan geçsin bende başlayacağım aralıklı oruca. Sağlık açısından çok iyi geliyor bana, kendimi dinç hissediyorum. Birde artık ek gıda aldıkları için sorun olmaz diye düşünüyorum. Beslenmende sağlıklı yağlara ve proteine yer ayirirsan bol bol su icersen sütun azalmaz inşallah
0 oy
(516 puan) tarafından
Ben bir bucuk haftadir yapıyorum on dort saat aclik on saat tokluk,bol bol su,rezene cayi felan ictim,sutum eskiye nazaran bi tik azaldi gibi eskiden cok çabuk doluyordu goguslerim sisiyordu hatta sütten, şimdi daha yavas doluyor ve oyle aman aman cok sütüm olmuyor bende bu gün bozdum orucu ama benim bebegim henuz  alti bucuk aylık yani çoğunluk süt ile besleniyor,senin ki buyumus gene ama bi doktora danisarak baslarsan guzel olur
(516 puan) tarafından
(516 puan) tarafından
Izle bunu canim
(1,930 puan) tarafından
Çok sağol canım tamam bekliyorum
(516 puan) tarafından
Attim canım, aralikli oruc yapmak istersen oruc takip uygulaması da var
(1,930 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ben geçen sene tutmuştum emzirirken 7-8 aylikti bebeğim ama 5 gün dayanabilmistim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
+2 oy
4 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,473,588 soru

24,126,882 cevap

333,792 kullanıcı

...