0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından
Benim kızım sebze hiç yemiyo ya bı ıspanak bide pazı sarması başka yemiyo büyüyünce düzelir mi ki

4 Cevaplar

0 oy
(2,350 puan) tarafından
Hepsini yiyor şükür
(601 puan) tarafından
Benim kızda o aylarda hepsini yerdi takı 12 . Aya kadar sonrası yemek yemek kabusa döndü
(2,350 puan) tarafından
Atak haftası 1 yaş canım gecici
(601 puan) tarafından
Yok şuan 2 yaşında 12. Aydan beri iştahsız
(2,350 puan) tarafından
Doktora götürdunmu bence gotur
(601 puan) tarafından
Goturcem randevu bulabilirsem
-Reklam-
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Sebze çorbası yapıyorum severek yiyor ama yemek olarak yemez
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Evet yer daha dün bezelye yedi pırasa yedi bı gün öncede ne pişirirsem onu yer 
(601 puan) tarafından
Benim kızım neden bu kadar zorluyo beni ben anlamıyorum iştah hiç yok bı sabah kahvaltisini doğru düzgün yer diğer öğünler berbat yemek çok secer seçtiği yemeklerinde zar zor yediriyorum 2 yaşında valla bunaldim
(45,021 puan) tarafından
Valla ben 6 aylık olunca herşeyden tattirdim biz yerken onada yemeğin suyunda batırıp verirdim deneli yemeklerle çabuk tanıştı diğer cocugumada öle erkenden herşeyden tattirdim ikiside herşeyden yiyo sende zorlanan artık hep böle gitmez ya
(601 puan) tarafından
Bende 5 aylıkken başladım herseyden tattirdim 12. Aya kadar okadar istahliydiki koca koca kaselerde yerdi herşeyi bitirirdi oh dedim çocuğum iştahsız olmucak sonrası iştahsızlık hep TV yle yemek yemeye alıştı tvyle herşeyi yiyodu şimdi acmiyorum TV siz yedirmeye çalışıyorum ama ömrümden ömür gidiyo
(45,021 puan) tarafından
Sadece yemek yerken izlesin onun dışında baktirma benimkide yerken bakiyo onun dışında bakmaz peşimde geziniyo habire TV yede zaten öle yada böle bakiyolar canım en azından bırak yemeğini güzel ve yesin hep böle gitmiycek sonucta
(601 puan) tarafından
Sadece yemek yerken açıyodum bende onun dışında kendi hep oyun oynuyo ama korktum 3 4 yaşına gelincede hala böyle devam eder diye çünkü öyle bı alistiki yemek koyayım önüne hemen saarkiii saarkiii diye actiriyo zorla ama çokta güzel yiyo açınca hani diyolar ya tvyle yemek yiyen çocuk ne yediğini bilmez diye benim kızım öyle değil actiriyo ama sofrada da ne yemek istediğini gösteriyo bu bu diye
0 oy
(16,989 puan) tarafından
Benimki ıspanaği sadece börekte yiyor. Patlicani sevmiyor birde lahanayi sevmiyor. Diger  sebzeleri yiyor. Belki zamanla sever seninkide. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
+1 oy
7 cevap 173 göst.
+1 oy
1 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...