0 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,411 puan) tarafından

Eşim işte oluyor ben tek evde oliyorim kızımın 6 dışı var var 4 yukarıda 2 aşağıda var daha cam rendede geçiriyorum meyve sebze büyük kızımın eski videolarına baktım 11 aylilken herşeyi yiyormus pankek işte börek artmut vs geçen lerde bu bebeğimin eline verdim büyük kopardı ooovg yaptı odumuz patladı valaha blmiyorum nezmaan eline versem 1 yaşında falan mı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,705 puan) tarafından

Ben ek gıdaya başladığım anda başladım 

önce (6,411 puan) tarafından

Dişi hiç cikmadanmi

önce (1,705 puan) tarafından

Evet hiç çıkmadan verdim bir sorun olmadı mesela seftaliyi kabuk soyup verirdim muzu verirdim elma verirdim ama bende yanında otururdum ne olur ne olmaz diye

-Reklam-
0 oy
önce (5,418 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bem ilk bebeğimde korkudan geciktirmiştim  bunda korkmamaya çalışarak eline salatalık verdim bigün. Baktım ufak ufak yemiş baya. 10 aylıktı tam. Ondan önce ezilebilecek şeyleri verdim ama hep. Arada öğk yapsa da boğazında kaldı boğuluyor demek değilmiş. Onların öğürme refleksi daha öndeymiş. Siz de korkmayın dqmağında parçalayabileceği şeyleri verin.

önce (3,345 puan) tarafından

Salatalık elma filan verebilirsin ama gözün üzerinde olsun

Şeftali peki ben istgramda bişey görmüştüm.kadin eline vermiş şeftali parçası bebeğin boğazına kalmış falan az kalmış boğuluyor mus falan korkmaya başladım daha hiç eline vermedim

önce (5,418 puan) tarafından

Çok sert olgunlaşmamış bi şeftali miydi acaba yoksa normal yenecek gibiydi de bi ara öğürdü o da boğuldu mu zannetti acaba? Yumuşak olanları verebilirsiniz. 

0 oy
önce (872 puan) tarafından

coktan vermen lazim zaten kemirir duru tavsan gibi 6 6 bucun 7 aydan beri

Bikere salata verdim kemirdi ama büyük kopardı kapuklari soyayaimi soymayayimi bazen boğazına yapışır dye korkuyorum 

önce (872 puan) tarafından

kabugunu soy da zaten koparsada tukurur oyle katur kutur yuyemezki. agzinda evele gevele pure gibi yapar zaten buyk parca olsa bile

0 oy
önce (6,027 puan) tarafından

şu anda vermen lazım. 2 parmağının arasında ezebildiğin şeyleri yer

Mesela neler

önce (6,027 puan) tarafından

muz, haşlanmış havuç, üzüm (dikine kesilmiş halde), aynı şekilde yaban mersini (yine kesilmiş) kavun, karpuz, pankek, et, kendin yaparsan daha iyi tabi (bebeklere uygun şekilde) kurabiye, kraker, poaça

yumuşak olsalar bile senin gözetiminde olmalı, o yerken yanında ol mutlaka 

0 oy
önce (744 puan) tarafından

Benimki 7 aylık ve veriyorum eline meyve sebze ama kesinlikle yanında ol verip işim var deme çünkü belli olmuyor bebeklerin işi 

Ne veryosun cnm eline kaç dışı var 

önce (744 puan) tarafından

Hiç dişi yok elmayı veya armudu soyup veriyorum özellikle etrafını oval yapıyorum ki kesmesin diye şeftali veriyorum bunları vermeye korkuyorsan eline yavaş yavaş muz verebilirsin sebze olarak da domates salatalık havuç veriyorum muz alerjisi olduğu için denemedim muzu ama seninki tutabilir bence 

0 oy
önce (13,475 puan) tarafından

Hep verdim ikisinede baştan beri. Soğukkanlı olmak lazım biraz. Öğürüp geri çıkarıyorlar zaten yiyemediklerini ama yinede temkinli olarak ver

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,008 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 657 göst.
28 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A♡GÖNÜL♡S (3,675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,273 soru

24,181,089 cevap

336,327 kullanıcı

...