0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızlar ayagım 23 gundur alçida yarın çikiyır. Cok sukur rabbıne. 

Yarın eşim işe gidecek bana baktı 1 aya yakın yanı 6 marttan beri 

Alçi cıkacak ve kjızma ben bakacamm. 1 bucuk yasında.. Alçıda sonra hemen eskıısı gibi elbet olmaz ama cok zor mu. Ne zamana duzleır korkuyorum birazda evde yalnızım.. 

Basarabılır degil mı. Tek basıma.. Bilen yasayan varsa bana akıl yardım edebilir mi 

2 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun demek için yazdım bilmiyorum canim ama bilen birisi doğru yorum yapar inşallah
(223 puan) tarafından
Yok canım burda yalnızım. Memlketen kimse gelmedi. Kocam iizin aldı. Artık alamaz da buna bile zor aldık   ben yapacam artık
(5,725 puan) tarafından
Bari en azından eşin izin alabilmiş canım.. eşin evdeyse yardım eder az. Hani değnek varsa kolay geçmesi için destek alabilirsin
(223 puan) tarafından
Yarından itibaren eşim yok
(5,725 puan) tarafından
Ay hee anladim kuzum
(5,725 puan) tarafından
Yine de değnek falan varsa canım benim tuvalete mutfağa giderken destek alabilirsin mutfakta falan çok ayakta kalmamaya çalış eşin işten gecmi geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Eşimin de ayagi kırıldı canım 1 ay alcıda kaldi çikinca çok zorlamadan yavaş yavaş ayagin üstüne bastı eskı haline döndu diyebilirim birden yüklenme yavaş yavaş yüklen ayagina 
(223 puan) tarafından
Benimde ayak serce parmağının tarak kemıgı catlak.. Burktum. 6 sındna beri alçida yarın gidecez..topuga mu basıyım..15 güne döne rmı ki eski haline
(1,328 puan) tarafından
Evet ilk başlarda topuktan destek alabilirsin bas üstüne ama çok agir lik verme canım geçmiş olsun
(223 puan) tarafından
Tesekurler canım. Cok sagol
(1,328 puan) tarafından
Ric ederim canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
31 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
18 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozum123 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 454 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,442 soru

24,072,418 cevap

330,750 kullanıcı

...